Ντούτζεν Κρος: Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της! (εικόνα)

Είναι ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της στις πασαρέλες της «Victoria's Secret».

Ντούτζεν Κρος: Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της! (εικόνα)

Η Ντούτζεν Κρος, στα 30 της έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο του modeling και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Με το σύζυγό της, Σάνερι Τζέιμς, παντρεύτηκαν το 2010 και ένα χρόνο μετά γεννήθηκε ο γιος τους, Φάιλον. Το Φεβρουάριο του 2014, η καλλονή Ολλανδέζα, αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και λίγους μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την κόρη της Μιλένα Μέι.

Η Ντούτζεν Κρος, παρόλο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Αν και πιστή λάτρης του Instagram, οι φωτογραφίες που μοιράζεται από την οικογενειακή της καθημερινότητα είναι ελάχιστες. Χθες όμως, το όμορφο μοντέλο αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση! Η όμορφη μανούλα ανέβασε μία πολύ τρυφερή με την κόρη της, την ώρα που τη θήλαζε. Αμέσως απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες likes και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της σχολιάσουν, άλλοι αρνητικά και άλλοι θετικά. Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε την ίδια φωτογραφία αντιπαραβάλλοντας μία δική της, και σαν σχόλιο αρκέστηκε σε μία ατάκα της Μάριον Γιανγκ: «To γυναικείο στήθος είναι σκανδαλώδες, γιατί καταρρίπτει τα όρια μεταξύ της μητρότητας και της σεξουαλικότητας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved