Φτιάξτο μόνη σου: Ιδέες διακόσμησης τραπεζιών για γάμο ή βάπτιση!

Το καλοκαιράκι έφτασε μαζί με τις προετοιμασίες για πολλούς γάμους και βαπτίσεις! Συγκέντρωσα και σας προτείνω ιδέες για να διακοσμήσετε τα τραπέζια για το γλέντι μετά το μυστήριο, έξυπνα και οικονομικά!

Φτιάξτο μόνη σου: Ιδέες διακόσμησης τραπεζιών για γάμο ή βάπτιση!

Εκτός λοιπόν από τις κλασικές γυάλες μπορείτε να αξιοποιήσετε και άλλα αντικείμενα και να τα αναδείξετε μοναδικά!

Σε μεταλλικά κασπουδάκια μπορείτε να βάλετε στικάκια με διακοσμητικά στο θέμα της βάπτισης σε ό,τι σχέδιο και χρώματα θέλετε. Γεμίστε το κασπουδάκι με άμμο,"καρφώστε" το στικάκι και καλύψτε την άμμο με γάζα ή χαλικάκια. Ολοκληρώστε με φιόγκους δεξιά κι αριστερά από το κασπό.

-------------S3158

Διαλέξτε τα λουλούδια της αρεσκείας σας και βάλτε τα σε γυάλινα βαζάκια, ντύστε τα βαζάκια με λινάτσα ή βάλτε τα μέσα σε τσουβαλάκια. Προσθέστε εναλλακτικό ύφος βάζοντας μαζί με τα λουλούδια δύο πράσινα μήλα!

----------------------------S3387

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φυσικά λουλούδια, επιλέξτε κεριά τα οποία θα στολίσετε με υφάσματα, λινάτσα, κορδέλες και βάλτε τα στο κέντρο του τραπεζιού. Εάν θέλετε να διαθέσετε επιπλέον χρήματα ολοκληρώστε τα με ένα στεφανάκι!

----------------------------------3473

Μια τελευταία ιδέα που όσο απλή είναι τόσο πρωτότυπο αποτέλεσμα έχει! Πάρτε ποτήρια κρασιού σε διάφορα ύψη, γυρίστε τα ανάποδα και βάλτε στο κάτω μέρος λουλούδια, κοχύλια ή ποτπουρί και στο πάνω μέρος (στον πάτο του ποτηριού) ρεσό!

------------------S3186

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il sorriso στο facebook ή στο νέο εργαστήρι μου Κολοκοτρώνη 5 στα Μέγαρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved