Μπιγιόνσε: Ζηλέψαμε! Δείτε που έκανε διακοπές με την κορη της και το σύζυγό της! (εικόνες)

Η Μπιγιονσέ μπορεί να είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, πάντα όμως φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

Μπιγιόνσε: Ζηλέψαμε! Δείτε που έκανε διακοπές με την κορη της και το σύζυγό της! (εικόνες)

Στα 33 της χρόνια, η διάσημη σταρ έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο της μουσικής και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Με το σύζυγό της Τζέι-ζι παντρεύτηκαν πριν 7 χρόνια και σήμερα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ το 2012 ο ερχομός της κόρης τους, τους έκανε πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

Από τότε η μικρη Μπλού Άιβι κλέβει τις εντυπώσεις, όπου και αν βρεθεί και όπως είναι φυσικό η μαμά της της έχει τρελή αδυναμία! Η Μπιγιονσέ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram ή μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας.

Με αφορμή λοιπόν τις πρώτες υψηλές θερμοκρασίες και το γάμο του οικονομικού τους συμβούλου, η οικογένεια Κάρτερ απόλαυσε τις πρώτες του διακοπές για φέτος το καλοκαίρι! Προορισμός τους ήταν η μαγευτική Φλορεντία, όπου όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες δοκίμασαν κάθε παραδοσιακή λιχουδιά της χώρας! Ο Τζέι-ζι ανέλαβε το ρόλο φωτογράφου, ενώ μαμά και κόρη ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό! Εμείς ζηλέψαμε! Εσείς;

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved