Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της Kenwood και κέρδισε μία Κουζινομηχανή CHEF SENSE!

Η πρώτη μου επαφή μαζί της, έγινε πριν από περίπου 4 χρόνια.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της Kenwood και κέρδισε μία Κουζινομηχανή CHEF SENSE!

Μόλις είχα αρχίσει να ερωτεύομαι την κουζίνα, τα μαγειρέματα και τις γλυκές δημιουργίες. Το Πάσχα ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για να πειραματιστώ στο πρώτο μου τσουρέκι. Μέχρι σήμερα το θυμάμαι. Ο υπερβάλλον ζήλος μου για να μου πετύχει το τσουρέκι, με οδήγησε σε μία πολύ επιτυχημένη ζύμη μεν, αλλά τεράστιο τσουρέκι δε, αφού από την πολλή ποσότητα, άρχισε να ξεχειλίζει το τσουρέκι μου στον φούρνο. Μπορεί η πρώτη μου φορά να μην στέφθηκε από επιτυχία, όμως κάλλιστα το τσουρέκι μου θα μπορούσε να κερδίσει ένα ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία «τσουρέκι για γίγαντες».

Όμως πάντα μέσα από κάθε κακό, πάντα κάτι καλό συμβαίνει, αφού το αποτυχημένο μου τσουρέκι, στάθηκε η ευκαιρία να γνωρίζω και να αγαπήσω την κουζινομηχανή μου KENWOOD.

Mother and daughter Edit 1


Θυμάμαι το βλέμμα της πεθεράς μου μόλις την αντίκρισε πάνω στον πάγκο της κουζίνας: «Μπα! Σκοπεύεις να γίνεις επαγγελματίας;», μου είπε. «Όχι, αλλά σκοπεύω να ξετρελάνω τον άντρα μου και την κόρη μου με τα γλυκίσματά μου!».

Έκτοτε, η κουζινομηχανή μου είναι πάντα στην ίδια θέση στον πάγκο, αμετακίνητη. Μέχρι σήμερα «μετράει» δεκάδες κέικ, τσουρέκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ζαχαρόπαστες, σαντιγί και πολλά άλλα που μάγεψαν τους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς μου.

Οι Κουζινομηχανές KENWOOD είναι παγκοσμίως γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Φέτος, κυκλοφορεί η νέα σειρά Κουζινομηχανών CHEF SENSE και σκέφτηκα ότι θα σας ενδιέφερε! Ειδικά αν σας πω ότι μπορείτε να κερδίσετε μία κουζινομηχανή εντελώς δωρεάν μέσα από τον διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook!

Chef_Sense_Key_full_visual_gold_label_amended.jpg

Θέλετε και εσείς να κερδίσετε μια Κουζινομηχανή CHEF SENSE; Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της KENWOOD στο Facebook! Επισκεφθείτε την σελίδα της KENWOOD, Home Chef απαντήστε στην ερώτηση, κάντε share και μπορεί να κερδίσετε μια Κουζινομηχανή CHEF SENSE!

Οι κουζινομηχανές CHEF SENSE διαθέτουν νέο, μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν όλες τις γνωστές λειτουργίες και δυνατότητες των Κουζινομηχανών KENWOOD.

Διαθέτουν ισχυρά μοτέρ 1100W και 1200W, χωρητικότητες κάδου 4,6L και 6,7L, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες και φυσικά περισσότερα από 20 διαθέσιμα εξαρτήματα για διαφορετικές χρήσεις (παρασκευαστή ζυμαρικών, λαχανοκόπτη, παγωτομηχανή κ.α.).

Φτιάξτε για την οικογένεια σας και τους φίλους σας ξεχωριστά, πεντανόστιμα πιάτα και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές οι οποίες που θα μείνουν αξέχαστες στον χρόνο με την βοήθεια της Κουζινομηχανής CHEF SENSE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kenwood.com.gr και καλά μαγειρέματα!!!

https://www.facebook.com/HomeChefKenwood?fref=nf

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved