O εθελοντισμός γίνεται καθημερινή πρακτική από τον ΟΤΕ και την COSMOTE!

Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα»ο ΟΤΕ και η COSMOTE κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης,κάλεσαν για ακόμη μια χρονιά τους εργαζόμενούς τους να στηρίξουν ενεργά Σωματεία που φροντίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη.

O εθελοντισμός γίνεται καθημερινή πρακτική από τον ΟΤΕ και την COSMOTE!

Εδώ και 16 χρόνια ο ΟΤΕ και η COSMOTE έχουν σταθεί δίπλα σε περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουνστη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ. Ενώ μόνο για το 2014, τιμώντας το έργο 16 κοινωφελών οργανισμών και των χιλιάδων εθελοντών τους που φροντίζουν περισσότερα από 150.000 παιδιά, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προσέφεραν συνολικά 550.000 ευρώ.

Εκτός όμως από οικονομική στήριξη και υποδομές, τα τελευταία χρόνια εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ από όλες τις βαθμίδες, επισκέπτονται τα σωματεία και προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους. Η εθελοντική αυτή προσφορά παρακινεί σε συμμετοχή όλο και περισσότερους εργαζομένους, φτιάχνοντας μια «ανθρώπινη αλυσίδα» προσφοράς που διαρκώς μεγαλώνει και ανάγοντας τον εθελοντισμό σε δομικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας του Ομίλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2014 πάνω από 6.000 εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις.

«Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έρχεται όταν κάθε μέλος της ομάδας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά όταν ο καθένας στην ομάδα κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την ομάδα. Και όλοι ανήκουμε στη μεγάλη ομάδα της κοινωνίας, άρα η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών πραγματικά ανήκει σε όλους μας», τόνισε στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ απευθύνοντας στους εργαζόμενους το δικό το κάλεσμα για ακόμη μεγαλύτερη κινητοποίηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved