Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έλαμπε στη βάφτιση των διδύμων της! (εικόνες)

Μένοντας στο σπίτι από τη στιγμή που έγινε μητέρα τον Δεκέμβριο του 2014 και μακριά από τα φλας των φωτογράφων, η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με περίσσια αυτοπεποίθηση, βάφτισε τα διδυμάκια της την Κυριακή 10 Μαΐου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έλαμπε στη βάφτιση των διδύμων της! (εικόνες)
-------------------------------------------------charlene-8--z

Η Σαρλίν δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο και έχοντας αγκαλιά τα μωράκια της, έλαμπε αποδεικνύοντας πως η μητρότητα της πάει πολύ.

--------------------------------------charlene-6--z

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό, με τις οικογένειες να συναντιούνται όπως ορίζει το πρωτόκολλο στον καθεδρικό ναό. Τα ονόματα των μικρών, Ζακ και Γκαμπριέλα ενώ οι νονοί του αγοριού ήταν ο Christopher Le Vine Jr, ξάδελφος του πρίγκιπα του Αλβέρτου, και η Diane de Polignac Nigra, ενώ οι νονοί της μικρής ήταν ο αδελφός της Σαρλίν, Gareth Wittstock, και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

------------------------------------charlene-1--z

Τα φλας πήραν φωτιά και όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες. Το πλήθος παρακολούθησε την τελετή μέσω μίας γιγαντοοθόνης που είχε στηθεί για τον σκοπό αυτό στην κεντρική πλατεία έξω από το παλάτι.

---------------------------------charlene-4--z

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βάφτιση στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved