Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της έχει γενέθλια! Δείτε τη φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram! (εικόνα)

Η κόρη της Σταματίνα Τσιμτσιλής και του Θέμη Σοφού έγινε 2 ετών! Η μικρή Νάγια έχει σήμερα γενέθλια και η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram την πιο συγκινητική φωτογραφία!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της έχει γενέθλια! Δείτε τη φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram! (εικόνα)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία πολυάσχολη εργαζόμενη μαμά, πάντα όμως προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για τις κόρες της! Πιστή λάτρης των social media, καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την επαγγελματική αλλά και οικογενειακή της καθημερινότητα.

1stamtsam

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν λίγους μήνες έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και όπως έχει δηλώσει και η ίδια, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Σήμερα η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έχει γενέθλια και με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μία φωτογραφία με το πιο γλυκό και τρυφερό μήνυμα!

«Σαν σήμερα ...δύο χρόνια πριν ένιωσα η πιο ευτυχισμένη κι ευλογημένη γυναίκα στον κόσμο! #nagia #birthday», σχολίασε και φυσικά τα likes και οι ευχές των θαυμαστών και των διαδικτυακών της φίλων, έπεσαν βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved