"Δύο μεγάλες Rock Punk μύτες" έρχονται στο Bob Festival 2015!!

Δύο μεγάλες rock punk μύτες, του Χάρη Χιώτη από την ομάδα Repente.

"Δύο μεγάλες Rock Punk μύτες" έρχονται στο Bob Festival 2015!!

Κάποτε ζούσε ένα ζευγάρι, ευγενική η γυναίκα αλλά γκρινιάρης ο άντρας. Ένα ζευγάρι που ξεχώριζε , επειδή οι ερωτευμένοι είχαν πολύ μεγάλες μύτες.

Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι ξεχωριστός. Είναι ξεχωριστός τόσο εξ' αιτίας της προσωπικότητας του, του φύλου του, της ηλικίας του, του επαγγέλματος του. Αλλά.... και εξ' αιτίας των φυσικών του χαρακτηριστικών (στόμα, μάτια, μύτη, μαλλιά, ύψος, αυτιά κλπ).

Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κανείς πάνω σε κάποιον αδιαμφησβήτητα είναι η μύτη του. Όσο μεγαλύτερη είναι η μύτη κάποιου, τόσο αυτός ο κάποιος γίνεται επίκεντρο προσοχής, πηγή σχολίων και κέντρο της όρασης όλων. Γίνεται αξιομνημόνευτος γι αυτό του το χαρακτηριστικό, που κατά γενική ομολογία είναι προσόν δίοτι: "όπου μεγάλη μύτη, υπάρχει γερή βάση για το σπίτι"

Η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και διαχωρίζει το ένα μάτι από τ' άλλο, έτσι ώστε ότι δεν μπορούμε αρχικά να το δούμε, να μπορούμε κατευθείαν να το μυρίσουμε.

Πλεονεκτήματα μεγάλης μύτης μπορεί να μπει εκεί που τη σπέρνουν και εκεί που δεν τη σπέρνουν, να μυρίσει καλύτερα από μία κανονική, να γράφει ωραία ποιήματα, να καθαρίσει σκόνες από δύσκολες γωνίες τοίχων, να λειτουργήσει ως κρεμάστρα παλτών και ρούχων είναι εφάμιλλη των ανδρικών γεννητικών χαρακτηριστικών επομένως γκομενοπαγίδα .

Παγκοσμίως γνωστές μύτες που ξεχώρισαν
Barbara Streisand
Michael Jackson
Richard Nixon
Bill Clinton
Πινόκιο
Marlon Brando
Adrien Brody
Gerard Depardieu
Σιρανό Ντε Μπερζεράκ
και φυσικά ο δικός μας
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι μεγάλες μύτες είναι ικανές να φτάσουν άξια στην κορυφή οποιασδήποτε θέσης και επαγγέλματος. Μία μεγάλη μύτη από μόνη της μπορεί να κάνει τα πάντα! Τι συμβαίνει όμως, όταν δύο μεγάλες μύτες συναντηθούν; Και μάλιστα όταν η μία είναι Rock και η άλλη είναι Punk!

Μία τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων, μία γνωριμία, δύο μεγάλες μύτες και ένας καινούριος κόσμος τεραστίων διαστάσεων.

Ταυτότητα παράστασης:

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Χάρης Χιώτης
Πρωτότυπη Μουσική/ Μουσική επιμέλεια: Αναστασία Μανιάτη
Σκηνικά/ Κοστούμια: ομάδα Repente
Θεατρολόγος: Φραγκίσκος Σαργολόγος
Φωτισμοί: Μάνος Δανέζης
Βοηθός σκηνοθέτις: Μαρλού Νικολαΐδη
Παραγωγή: Repente
Βοηθός παραγωγής: Ελένη Τσακιλτζή

Ηθοποιοί:
Αγνή Χιώτη
Σταμάτης Μπάκνης
Μαρλού Νικολαΐδη
Χάρης Χιώτης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved