Η κόρη της Μπιγιονσέ μεγάλωσε και είναι μία κούκλα! (εικόνες)

Η κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζει-Ζι τον περασμένο Ιανουάριο έγινε τριών ετών και οι τελευταίες φωτογραφίες της που κάνουν το γύρο του κόσμου, αποδεικνύουν πόσο έχει μεγαλώσει!

Η κόρη της Μπιγιονσέ μεγάλωσε και είναι μία κούκλα! (εικόνες)

Η Μπιγιονσέ είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως και όταν πριν από τρία χρόνια έγινε μανούλα, τα media έκαναν τα πάντα για μία φωτογραφία της μικρής Μπλου Άιβι. Από τότε ο φωτογραφικός φακός ακολουθεί μαμά και κόρη σε κάθε τους εμφάνιση, αλλά και η ίδια η τραγουδίστρια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες!

Πριν από δύο εβδομάδες η μαμά της Μπιγιονσέ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Ρίτσαρντ Λόσον και φυσικά στο γάμο παρευρέθηκε όλη η οικογένεια! Η διάσημη σταρ πριν λίγες μέρες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμές από την τελετή και με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η μικρή Μπλου Άιβι έκλεψε τις εντυπώσεις!

Όλοι ντυμένοι στα λευκά, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα! Χωρίς αμφιβολία η πιο απολαυστική φωτογραφία είναι αυτή της 3χρονης Μπλου Άιβι που χορεύει με τον μπαμπά της! Το πανέμορφο κοριτσάκι φοράει με ένα κατάλευκο φόρεμα και με κοτσίδες στα μαλλιά, είναι πιο γλυκό από ποτέ! Δε συμφωνείτε;

1blueivydance
1blueivydance2

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved