Να τους ζήσει!Έγινε για τρίτη φορά μανούλα η... (εικόνες)

Πολλά γεννητούρια το τελευταίο διάστημα στο Χόλιγουντ!Η διάσημη ηθοποιός χθες γέννησε το τρίτο της παιδί και όπως είναι φυσικό, είναι τρισευτυχισμένη!

Να τους ζήσει!Έγινε για τρίτη φορά μανούλα η... (εικόνες)

Είναι όμορφη, γλυκιά, μαμά δύο κοριτσιών και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έχουμε λατρέψει. Ο σύζυγός της, είναι επίσης ηθοποιός και τον έχουμε ταυτίσει με μία από τις πιο γνωστές κωμωδίες.Είναι από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που διατηρούν χαμηλό προφίλ, δεν προκαλούν ποτέ, ενώ αντίθετα οι κομψές εμφανίσεις της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και οι φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Πάει μήπως κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για την Ίσλα Φίσερ, η οποία χθες έγινε για τρίτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο σύζυγός της, Σάσα Μπαρόν Κοέν, πρωταγωνιστής της ταινία Μπόρατ, και η 38χρονη ηθοποιός, είναι από τα πιο γλυκά ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες, την 6χρονη Όλιβ και την 4χρονη Ελούλα, και χθες υποδέχτηκε και τον γιο, Μοντγόμερι Μοους Μπράιαν! Να τους ζήσει λοιπόν!

Δείτε φωτογραφίες των δύο ηθοποιών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved