Και οι κούκλες έχουν ψυχή: Εικόνες από εγκαταλελειμμένες κούκλες!

Αυτές οι κούκλες δεν θυμίζουν τίποτε από την αρχική τους αίγλη και ομορφιά. Κάποτε ήταν όμορφες, αψεγάδιαστες, με καλοραμμένα ρούχα και είχαν ένα σπίτι και μια αγκαλιά.

Και οι κούκλες έχουν ψυχή: Εικόνες από εγκαταλελειμμένες κούκλες!

Με την πάροδο όμως του χρόνου, οι κούκλες πάλιωσαν, κακομεταχειρίστηκαν και εγκαταλείφθηκαν είτε σε κάποιο πατάρι, είτε σε κάποια σοφίτα. Πρόκειται για «νεκρά παιχνίδια» χωρίς ψυχή με την πρώτη ματιά. Σχεδόν αδιάφορα. Αν κάποιος όμως παρατηρήσει προσεκτικά θα δει ότι πέρα από την άσχημη εμφάνιση που έχουν αυτές οι κούκλες, έχουν κατά κάποιο τρόπο ανθρωπιά μέσα τους.

Αυτό το βλέμμα που έχουν προκαλούν στον θεατή ένα αίσθημα δυσφορίας. Κάποτε ήταν σύντροφοι και πετάχτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας και το παιδί που είχε κάποια από αυτές, πολύ απλά δεν την χρειαζόταν άλλο. Παρόλα αυτά όμως όλες τους έχουν ένα κοινό στοιχείο που τις κάνει μοναδικές. Έχουν τα σημάδια του χρόνου και της αγάπης που πήραν όσο ήταν σε «καλά χέρια»!

Παρατηρήστε προσεκτικά κάθε μία από αυτές και πείτε μας εδώ, τι συναισθήματα σας άφησαν. Τι ιστορία μπορεί να κρύβουν από πίσω τους;

-----------------------------------------------------------------------------------------------0987654 1
-----------------------------------------------------------------------------------------------0987654 2
-----------------------------------------------------------------------------------------------0987654 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------0987654 4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved