Μίλα Γιόβοβιτς: Δε φαντάζεστε με τι κοιμάται η νεογέννητη κόρη της! (εικόνα)

Η Μίλα Γιόβοβιτς πριν λίγες μέρες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και από τότε δε σταματά να φωτογραφίζει τη νεογέννητη κορούλα της!

Μίλα Γιόβοβιτς: Δε φαντάζεστε με τι κοιμάται η νεογέννητη κόρη της! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός, είναι από τις σελέμπριτι που μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή με τους θαυμαστές της, μέσω Instagram. Σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και φυσικά οι φαν της σπεύδουν να σχολιάσουν!

Η όμορφη μανούλα, καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φωτογράφιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσει, εκμυστηρευόταν τις αγωνίες της και την ανυπομονησία της για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας! Μόλις η πανέμορφη Ντάσιελ γεννήθηκε, η Μίλα Γιόβοβιτς δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instgaram μία φωτογραφία και τη σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους!

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, η όμορφη ηθοποιός ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της την ώρα που κοιμάται! Το αστείο και πολύ γλυκό στοιχείο της φωτογραφίας ωστόσο, είναι το με τι ή μάλλον με ποιον κοιμάται! Η νεογέννητη Ντάσιελ απολαμβάνει μερικές ώρες ύπνου φορώντας μόνο την πάνα και τα χρωματιστά καλτσάκια της και δίπλα της είναι ξαπλωμένο και μάλλον κοιμάται το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας! «Γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον» σχολίασε η διάσημη σταρ και όπως είναι αναμενόμενο όλοι σχολιάζουν πόσο όμορφη και γλυκιά είναι αυτή η φωτογραφία!

1neogennito
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved