Αυτό το πατουσάκι ανήκει στο μωρό διάσημης μανούλας που γέννησε πριν μερικές μέρες! (εικόνα)

Η διάσημη μαμά γέννησε πριν τρεις μέρες και από ότι φαίνεται δε χορταίνει να φωτογραφίζει το νεογέννητο μωράκι της!

Αυτό το πατουσάκι ανήκει στο μωρό διάσημης μανούλας που γέννησε πριν μερικές μέρες! (εικόνα)

Είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και πιστή λάτρης του Instagram μέσω του οποίου μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανέβαζε πολύ συχνά φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλίτσας της και τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσει, περίμενε με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο το μωράκι της!

Η Μίλα Γιόβοβιτς έγινε για δεύτερη φορά μανούλα νωρίς το πρωί της Τετάρτης και όπως είναι φυσιολογικό είναι τρισευτυχισμένη! Μάλιστα η ίδια η πανέμορφη σταρ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που μας συστήνει τη νεογέννητη κορούλα της σχολιάζοντας «Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Ντασιελ Ενταν Γιόβοβιτσ Άντερσον. Γεννήθηκε 3 κιλά και 200 γρμ ενώ το ύψος της είναι 50 εκατοστά. Σε αγαπάμε Ντας»!

Μία μέρα μετά, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία ακόμα φωτογραφία με μικροσκοπικό πατουσάκι της κόρης της και φυσικά τα σχόλια και likes έπεσαν βροχή!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved