Μίλα Γιόβοβιτς: Έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και μας συστήνει την κόρη της! (εικόνα)

Η Μίλα Γιόβοβιτς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της.

Μίλα Γιόβοβιτς: Έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και μας συστήνει την κόρη της! (εικόνα)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ανυπομονούσε τις τελευταίες ημέρες να γεννήσει. Ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, για το πώς πάει η εγκυμοσύνη της. Μάλιστα σε μία φωτογραφία, έγραψε ότι ενώ ήταν έτοιμη να γεννήσει πριν 3 μέρες, το μωρό δεν είχε πάρει θέση με αποτέλεσμα να καθίσει λίγο ακόμη στο σπίτι.

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην μοντέλο, έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ντάνιελ, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας. "Η Μίλα γέννησε την κορη της, Ντάσιελ (Dashiel) στις 5:45 το πρωί. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και καταχαρούμενοι".

Πριν λίγες ώρες μαλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μικρής της κόρης ανακοινώνοντας στο σχόλιό της και το όνομα που διάλεξαν για εκείνη με τον σύζυγό της. «Με περιφάνια σας ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Ντασιελ Ενταν Γιόβοβιτσ Άντερσον. Γεννήθηκε 3 κιλά και 200 γρμ ενώ το ύψος της είναι 50 εκατοστά. Σε αγαπάμε Ντας»!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------ol
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved