Δείτε για ποιο λόγο η φωτογραφία αυτής της μαμάς έγινε viral!(εικόνα)

Όταν μία γυναίκα κάνει παιδιά, είναι λογικό κι αναμενόμενο το κορμί της να αλλάξει.

Δείτε για ποιο λόγο η φωτογραφία αυτής της μαμάς έγινε viral!(εικόνα)

Η κοιλίτσα της χαλαρώνει κι αν δε γυμνάζεται, μπορεί να αργήσει να φύγει. Πόσο μάλλον αν κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα κι άλλο παιδί. υπάρχουν μάλιστα γυναίκες με παιδιά που ντρέπονται για το κορμί τους και συγκεκριμένα για την κοιλιά τους κι αποφεύγουν να βάλουν ακόμη και μπικίνι στην παραλία.

Η Rachel Hollis, είναι μητέρα τριών παιδιών. Ασχολείται με τα social media σε καθημερινή βάση καθώς είναι η δουλειά της τέτοια που όλη τη μέρα είναι μέσα στο διαδίκτυο. Διοργανώνει events για λογαριασμό μίας εταιρίας ενώ έχει σελίδα στο facebook με τίτλο «The Chic Site» κι ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νέα της και την καθημερινότητά της. Πριν από λίγο καιρό ανέβασε μία φωτογραφία της με μπικίνι και δεν περίμενε ότι θα γινόταν χαμός από likes και σχόλια.

Συγκεκριμένα έφτασαν τα 400.000 ενώ είχε 55.000 κοινοποιήσεις! Όπως ήταν φυσικό έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες! Η Rachel ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στις μανούλες που έχουν κάνει παιδιά, να μην ντρέπονται για το σώμα τους και ειδικά για την κοιλίτσα τους, καθώς από το σώμα τους βγήκε μία νέα ζωή. Δείτε τη φωτογραφία και το μήνυμά της:

«Έχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Έχω κοιλιά που είναι μονίμως χαλαρή επειδή είχα τρεις εγκυμοσύνες αλλά εξακολουθώ να φοράω μπικίνι. Μέχρι κι ο αφαλός μου έχει χαλαρώσει, κάτι το οποίο δεν ήξερα ότι μπορούσε να συμβεί, αλλά εγώ φοράω ακόμη μπικίνι. Το φοράω γιατί είμαι περήφανη για αυτό το σώμα, για κάθε σημάδι πάνω του. Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι έχω ευλογηθεί αρκετά ώστε να έχω τρία παιδιά κι ο χαλαρός αφαλός δείχνει ότι δούλεψε παρά πολύ σκληρά για να χάσω το βάρος που μπορούσα. Φοράω μπικίνι γιατί ο μόνος άντρας, του οποίου η γνώμη με νοιάζει, ξέρει πολύ καλά τι πέρασα για να είμαι έτσι. Κι ο ίδιος άνδρας λέει ότι δεν έχει δει πιο σέξι σώμα από αυτό. Δεν είναι ουλές κυρίες μου, είναι γραμμές , ρίγες που τις κερδίσατε με την αξία σας. Δείξτε αυτό το σώμα με περηφάνια»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved