Βικτόρια Μπέκαμ: Δείτε τι της έδωσαν τα παιδιά της! (εικόνα)

Η Βικτόρια Μπέκαμ αν και μία πολυάσχολη γυναίκα με τη δική της επιχείρηση πλέον, δεν παύει να είναι μία μαμά τεσσάρων παιδιών που τους έχει τρελή αδυναμία!

Βικτόρια Μπέκαμ: Δείτε τι της έδωσαν τα παιδιά της! (εικόνα)

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια. Ο γάμος τους το 1999 είχε κάνει το γύρο του κόσμου και ακόμα και σήμερα ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η άλλοτε τραγουδίστρια των Spice Girls πρωταγωνιστούν στα media.

Ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Μπρούκλυν είναι 16 ετών και είναι πια ολόκληρος άντρας, ενώ η μικρότερη, Χάρπερ, κλέβει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το στυλ της, παρά το ότι είναι μόλις τριών ετών. Αν και η διάσημη μαμά έχει τρελή αδυναμία στα παιδιά της, αρκετά συχνά αναγκάζεται να τα αποχωρίζεται λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η Βικτόρια σχεδιάζει και κυκλοφορεί τη δική της σειρά με ρούχα και παπούτσια και ταξιδεύει πολύ για τις ανάγκες της δουλειάς της. Όπως μάλιστα μας πληροφόρησε και η ίδια από το Instagram αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Χονγκ Κόνγκ! Ακόμα και αυτές τις μέρες όμως, η διάσημη σελέμπριτι σκέφτεται τα παιδιά της για αυτό και έχει πάρει μαζί της κάρτες και άλλα αντικείμενα που της έχουν δώσει!

«Μου λείπετε μωρά μου!» σχολίασε και και ανέβασε φωτογραφία που βλέπετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved