Τον Ιανουάριο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και κοντεύει να γεννήσει! (εικόνες)

Μία γυναίκα, διάσημη ή μη όταν θέλει να κρύψει την εγκυμοσύνη της το κάνει τους πρώτους μήνες.

Τον Ιανουάριο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και κοντεύει να γεννήσει! (εικόνες)

Τότε που δεν έχει μεγάλη κοιλίτσα και κανείς δεν μπορεί να αποκαλύψει το μυστικό της. Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της σόου μπιζ με πετυχημένες ταινίες στο ενεργητικό της. Τον Ιανουάριο, 2,5 μήνες πριν δηλαδή, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Τώρα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που απολάμβανε τον περίπατό της και όπως μπορείτε να δείτε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ και φαίνεται σα να είναι ετοιμόγεννη, μιας και είναι σε προχωρημένο μήνα εγκυμοσύνης.

Η μέλλουσα μανούλα με ελαφρύ μακιγιάζ και στενά ρούχα δεν έδειξε δυσαρέσκεια όταν ήρθε αντιμέτωπη με τους παπαράτσι. Συνέχισε τη βόλτα της αμέριμνη χωρίς να την ενοχλεί καθόλου η παρουσία τους αλλά και οι φωτογραφίες που την τραβούσαν. Η Amy Nuttell σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της κι απολαμβάνει όσο μπορεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το εξής: «σοκολάτα, σοκολάτα, σοκολάτα, αυτές είναι οι χαρές της εγκυμοσύνης!» Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes ήταν εκατοντάδες από τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στο δημοφιλές μέσο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved