Δείτε ποια διάσημη μαμά κάνει επικίνδυνες ασκήσεις γιόγκα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!(εικόνα)

Τι και αν διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η διάσημη μανούλα που έχει ακόμη μια κορούλα, δε διστάζει να κάνει επικίνδυνες ασκήσεις γιόγκα κατά τη διάρκεια της μέρας της για να διατηρηθεί σε φόρμα.

Δείτε ποια διάσημη μαμά κάνει επικίνδυνες ασκήσεις γιόγκα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!(εικόνα)

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, έχει ανεβάσει αρκετές selfies δείχνοντας μόνο την κοιλίτσα της και σχολιάζοντας ότι δεν έχει πάρει καθόλου παραπανίσια κιλά.

Η 30χρονη γυμνάστρια φροντίζει αρκετά τον εαυτό της, όπως ακριβώς έκανε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη και ο διάσημος ηθοποιός σύζυγός της δεν ανησυχεί καθόλου. Κάθε άλλο, του αρέσει που η όμορφη γυναίκα του προσέχει τον εαυτό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χιλάρια Μπάλντουιν, σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, ανέβασε τη φωτογραφία και την αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες του κόσμου μιας και χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στο σχόλιό της δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφέρει ότι πρόκειται όντως για επικίνδυνες ασκήσεις γιόγκα, που καλό θα είναι γυναίκες στην κατάστασή της να μη τις δοκιμάσουν αν δε συμβουλευτούν πρώτα το γυμναστή τους ή το γιατρό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved