Δείτε τι έκανε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου, Αέλια, στη Μαρία Ηλιάκη!(εικόνα)

Χρόνια τώρα, από τότε που η όμορφη Κατερίνα Καραβάτου είχε αναλάβει το πρωινό «Κους Κους», είναι φίλη με τη Μαρία Ηλιάκη μιας και οι δυό τους ήταν συμπαρουσιάστριες. Οι δρόμοι τους χώρισαν τηλεοπτικά, αλλά από τότε συνεχίζουν να έχουν μια καλή φιλική σχέση.

Δείτε τι έκανε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου, Αέλια, στη Μαρία Ηλιάκη!(εικόνα)

Πότε λοιπόν περνάνε χρόνο μαζί στο κομμωτήριο φτιάχνοντας τα μαλλιά τους και πότε πηγαίνει η μία στο σπίτι της άλλης για να τα πουν σαν φίλες, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν και πολλές συναντήσεις.

Χθες λοιπόν η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε την Κατερίνα Καραβάτου στο σπίτι της για να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision! Μαζί τους όμως αν και η ώρα ήταν περασμένη ήταν και η μικρή κόρη της όμορφης παρουσιάστριας, Αέλια!

Η Αέλια φαίνεται πώς περνάει ωραία όταν είναι στο σπίτι η Μαρία Ηλιάκη μιας και δεν την άφησε σε «ησυχία»! Τι εννοούμε; Η μικρή, πήρε κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και ότι παιχνίδια είχε και δεν είχε και στόλισε τη Μαρία. Η Κατερίνα Καραβάτου, αμέσως φωτογράφισε τη φίλη της και ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Η Μαρία @marakiiliaki βλέπει Eurovision. Όχι, αυτή τη στιλιστική επιμέλεια δεν την έκανε εκείνη. Την έκανε η Αέλια. Ο καλύτερος ας κερδίσει...»!

-----------yh

Η Μαρία Ηλιάκη δεν φάνηκε να ενοχλείται, κάθε άλλο το διασκέδαζε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved