«Τέλος στο ξεχώρισμα» Το Neomat φέρνει την επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων!

Το Neomat πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα για το πλύσιμο των ρούχων.

«Τέλος στο ξεχώρισμα» Το Neomat φέρνει την επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων!

Χάρη στη νέα τεχνολογία του Neomat που εμποδίζει τη μεταφορά χρωμάτων από το ένα ρούχο στο άλλο, λέμε όλοι «Τέλος στο ξεχώρισμα» απολαμβάνοντας πιο ευχάριστα, με περισσότερη άνεση και διάθεση την πλύση των ρούχων!

---------98ilof

Ένα τόσο καινοτομικό λανσάρισμα δεν μπορούσε παρά να έχει και μια μοναδική υποστήριξη. Για 2 βδομάδες μέσα από την επαναστατική εφαρμογή της «Μπουγαδοεπανάστασης» οι χρήστες μέσα από τη σελίδα του Neomat στο Facebook είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν μέσω ρομποτικού μηχανισμού τα χρωματιστά ρούχα που ήθελαν να πλύνουν μέσα από την Live Streaming εφαρμογή.

------------890789

Παραπάνω από 10.000 χρήστες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν από κόκκινα, κίτρινα, άσπρα, μπεζ, μωβ, γαλάζια ρούχα τα οποία αναμείχθηκαν όλα μαζί στη live πλύση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Χάρη στην τεχνολογία μη μεταφοράς χρωμάτων το Neomat Τέλος στο Ξεχώρισμα απέδειξε ότι πλέον δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουμε τα ρούχα βάζοντας με αυτό τον τρόπο Τέλος στις μισογεμάτες πλύσεις με χρωματιστά ρούχα κάνοντας έτσι τη διαφορά στην κατηγορία των απορρυπαντικών.

--hjf

Δοκιμάστε και εσείς το νέο Neomat «Τέλος στο Ξεχώρισμα», και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την έξυπνη επιλογή σας. Τέλος πια στις ξεχωριστές πλύσεις βάσει των χρωμάτων! Απολαύστε και εσείς ρούχα καθαρά και λαμπερά, πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής που σας προσφέρει το Neomat.

--------ouyuj

Το Neomat «Τέλος στο Ξεχώρισμα» διατίθεται σε δύο συσκευασίες 48 και 30 πλύσεων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved