Despoina’s little stories: «Το νέο ξεκίνημα στην TV και τα πρώτα συναισθήματα»

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που δούλεψα στην τηλεόραση. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου αποφάσισα απολύτως συνειδητά να μείνω κοντά της. Να μη χάσω ούτε λεπτό από το μεγάλωμά της, στιγμές που δεν ξαναγυρίζουν ποτέ.

Despoina’s little stories: «Το νέο ξεκίνημα στην TV και τα πρώτα συναισθήματα»

Άλλωστε όπως έχω ξαναγράψει, η τηλεοπτική έκθεση και οι εξοντωτικοί ρυθμοί της τηλεόρασης είναι σκληρό πράγμα. Η κάμερα σε ρουφάει πραγματικά, δε μπορείς να κρύψεις τίποτα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ξέρω ότι μπορεί να σας ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι μία μεγάλη αλήθεια και το μυστικό κάθε καλού παρουσιαστή.

Ξεχνώντας οτιδήποτε τηλεοπτικό έχω κάνει στο παρελθόν, φέτος επανήλθα. Ένιωσα ότι ήταν μία καλή στιγμή χρονικά και συγκυριακά για να επιστρέψω σε ένα χώρο που έχω αγαπήσει πολύ, σε ένα χώρο όπου έχω εργαστεί σκληρά μπροστά, αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες.
Φέτος, νιώθω πάλι σαν μία μαθήτρια που ξεκινάει από το μηδέν. Σε ένα μικρό αλλά ταχύτατα εξελισσόμενο κανάλι, το Ε!, με ισάξιες και έμπειρες συμπαρουσιάστριες, με εξαιρετικούς συνεργάτες πίσω από τις κάμερες, σε ένα ζεστό και φιλόξενο στούντιο: Οι «Γυναίκες», είναι το επόμενο «σπίτι» μου.

Μία καθημερινή, ζωντανή εκπομπή, που έχει στόχο να γίνει η τηλεοπτική παρέα κάθε γυναίκας (αλλά και κάθε άντρα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον) που βλέπει από το σπίτι. Αυτό φιλοδοξούμε. Να σας κρατήσουμε συντροφιά, με όμορφα, ευχάριστα και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν όλους μας.

Είναι πραγματικά συγκινητική η αγάπη σας. Με πλημμυρίσατε με μηνύματα συμπαράστασης, μηνύματα γεμάτα από ευχές και αγάπη γι' αυτό το νέο ξεκίνημα. Ειλικρινά τώρα... Αν κάτι με κάνει να φουσκώνω από χαρά, δεν είναι το να βλέπω τη μούρη μου στο γυαλί, ούτε να δίνω συνεντεύξεις σε περιοδικά και εκπομπές. Είναι που είστε κοντά μου σε κάθε μου βήμα. Με κάνετε να νιώθω δυνατή... Μου δίνετε ώθηση και πίστη στον εαυτό μου. Αυτό θα σας το χρωστάω για πάντα.

Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή η σχέση χτίστηκε λιθαράκι λιθαράκι από τότε που άρχισα να σας γράφω για τη ζωή μου μέσα από τα blogs μου. Τότε συνειδητοποίησα τη δύναμη της γραφής. Γι' αυτό άλλωστε πάντα θα δηλώνω δημοσιογράφος και όχι παρουσιάστρια. Ελπίζω και εύχομαι να μη σας απογοητεύσω. Θέλω το ταξίδι μας να συνεχιστεί και υπόσχομαι να είμαι ειλικρινής...

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Καλή σας ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved