Κατερίνα Καραβάτου: Λέτε η κόρη της να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της; Δείτε που βρέθηκαν χθες το βράδυ! (εικόνες)

Η κόρη της Κατερίνα Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη έχει μεγαλώσει!

Κατερίνα Καραβάτου: Λέτε η κόρη της να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της; Δείτε που βρέθηκαν χθες το βράδυ! (εικόνες)

Η μικρή Αέλια ήρθε στον κόσμο πριν τρεισήμισι χρόνια και έφερε την ευτυχία στη διάσημη παρουσιάστρια και τον αγαπημένο μας ηθοποιό. Η Κατερίνα Καραβάτου παρά της αυξημένες τις υποχρεώσεις λόγω της εκπομπής της στο E, αφιερώνει πάντα όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην κόρη της, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που μοιράζεται μέσω των social media με τους θαυμαστές της.

Η διάσημη μαμά έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram πριν λίγους μήνες και εκ τότε, πέρα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει από το πλατό της εκπομπής και από την καθημερινότητά της στη δουλειά, κάθε τόσο ανεβάζει και τρυφερές φωτογραφίες με την κορούλα της.

Χθες η Κατερίνα Καραβάτου παρακολούθησε το σύζυγό της στο θέατρο μαζί με την μικρή Αέλια. Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες και αποκάλυψε ότι η κόρη της θέλει να ανέβει στη σκηνή! Στην πρώτη φωτογραφία, μαμά και κόρη βρίσκονται στα παρασκήνια και η μικρή Αέλια κοιτάζει μαγεμένη τη σκηνή, έτοιμη να ανέβει, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία ο Κρατερός Κατσούλης την κρατάει στην αγκαλιά του!

«Μπαμπά, θέλω να βγω στη σκηνή.... (Κάποιος χάρηκε πολύ και δεν ήμουν εγώ!) καλό βράδυ παιδιά !!!», σχολίασε η διάσημη παρουσιάστρια και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν χιλιάδες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved