Θηλασμός, μία υπέροχη εμπειρία!(εικόνες)

Ο μητρικός θηλασμός προσφέρει στη μητέρα την καλύτερη γέφυρα για να περάσει από την εγκυμοσύνη στη μητρότητα. Θηλάζοντας το μωρό της μαθαίνει τις συνήθειές του, έχει την ευκαιρία να το κρατά στην αγκαλιά για πολλές ώρες και να παίρνει από αυτό τα αισθητικά ερεθίσματα που θα την κάνουν να έχει αρκετό γάλα και να αισθάνεται πληρότητα.

Θηλασμός, μία υπέροχη εμπειρία!(εικόνες)

Αυτό θέλησε να δείξει και η φωτογράφος Στέισι Τέρνερ που χρησιμοποίησε την τέχνη της για να αποτυπώσει την εμπειρία του θηλασμού στο φωτογραφικό φακό της. Το έργο της ονομάζεται «Breastfeeding in Real Life» και μέσα από αυτό προσπαθεί να προσφέρει έναν αντίποδα σε όλο το θόρυβο που υπάρχει σχετικά με το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο: το πώς ταΐζουμε τα παιδιά μας.

------------9f4 3

Πριν πέντε χρόνια, η φωτογράφος ξεκίνησε να φωτογραφίζει μαμάδες που θήλαζαν τα μωρά τους στο σπίτι τους, στο φυσικό τους χώρο και αυτό γιατί ήθελε να απαθανατίσει την αληθινή εμπειρία μιας γυναίκας που θηλάζει.

------------9f4 2

Σε κάποια άλλα από τα πορτρέτα της σειράς πρωταγωνιστούν γυναίκες οι οποίες βρέθηκαν στο στούντιο της φωτογράφου για κάποιο άλλο λόγο. «Για όποια δουλειά κι αν ερχόταν μια μαμά στο στούντιο, εγώ της πρότεινα να τη φωτογραφήσω ενώ θηλάζει το μωρό της«, λέει. «Οι περισσότερες δέχτηκαν».

------------9f4 7

Η ίδια θήλασε τα δικά της παιδιά μέχρι την ηλικία των 3 χρόνων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

------------9f4 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved