Ιδέες διακόσμησης με πουφ και μαξιλάρες στα δωμάτια

Πολύ σημαντικό σε ένα δωμάτιο, όσο κι αν μας πιέζει ο χώρος, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα κάθισμα. Και ειδικά στο παιδικό-εφηβικό δωμάτιο.

Ιδέες διακόσμησης με πουφ και μαξιλάρες στα δωμάτια

Για να φιλοξενούμε κάποιον για παιχνίδι-διάβασμα, για να ακουμπήσουμε ένα ρούχο, έναν δίσκο με το απογευματινό, ακόμα και απλά για μια όμορφη γωνία με διακόσμηση του προσωπικού μας ύφους, τι είναι πιο ιδανικό για ένα μοντέρνο δωμάτιο από το «πουφ» ή τις μαξιλάρες;

Τολμήστε όποια πρωτότυπη ιδέα σας έρθει πρώτη! Δώστε προσωπικό ύφος, όμορφα χρώματα, ιδιαίτερα υφάσματα, γενικά το δικό σας στυλ!! Το πουφ είναι ένα στοιχείο στο δωμάτιο που μπορεί να είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο-μην προσπαθήσετε να το ταιριάξετε με το κρεβάτι, τις κουρτίνες, το φωτιστικό, ή ακόμα και το χαλί. Κάντε το αυτόνομο.

Προσπαθήστε να το φτιάξετε μόνοι σας, βρείτε παλιά σεντόνια και ράψτε τα με δαντέλες και πετσετάκια...

----pouff 2 3

παλιά σακιά φθαρμένα...

----pouff 1 3
----pouff 6 3

παλιά σας παπλώματα που δε τα χρησιμοποιείτε πια...

---pouff 3 3
------pouff 9 3

ακόμα και τζιν διαφορετικών αποχρώσεων

-----555555555555555555555555555555

Μια ακόμα ιδέα που την προτείνω πάντα, ειδικά όταν αφορά προσωπικούς χώρους, είναι να χρησιμοποιείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες στη διακόσμηση! Μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο κολλάζ με στιγμές από γιορτές και διακοπές, να τις τυπώσετε σε υφάσματα και να ντύσετε μεγάλες μαξιλάρες! Δίνει πολλή θετική ενέργεια στο χώρο!

------pouff 8 3

Τέλος, πολύ ωραία ιδέα, ειδικά για κοριτσίστικο δωμάτιο, είναι πουφ και μαξιλάρες με γούνινο κάλυμμα. Τα λευκό είναι το πιο ενδεικτικό χρώμα, γιατί μεγαλώνει το χώρο και του προσδίδει μια ιδιαίτερη ποιότητα. Αν κρίνετε ότι θα σας δυσκολέψει με την καθαριότητα τολμήστε πιο έντονους χρωματισμούς – κόκκινο, φούξια, τιρκουάζ, πράσινο.. ότι προτιμάτε!

-----pouff 7 3

Δείτε περισσότερες ιδέες στη gallery που ακολουθεί

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Μαυρίκη Κ. Μάγδα
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος Τ.Ε.Ε.
magdamavriki@gmail.com

πηγή φωτογραφιών: instagram #poufpillows #pillowdecoration

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved