Φτιάξτο μόνη σου: Συμβουλές για εύκολες κατασκευές!

Σας αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες αλλά σας φαίνεται περίπλοκο να τις φτιάξετε μόνες σας; Ας το κάνουμε εύκολο με μεράκι και αγάπη!

Φτιάξτο μόνη σου: Συμβουλές για εύκολες κατασκευές!

Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις για κάθε σας απορία:

1. Δεν ξέρω να σχεδιάζω...πώς να φτιάξω μια όμορφη νεράιδα ή έναν πειρατή;
Δε χρειάζεται να ξέρετε σχέδιο... βρείτε στο ίντερνετ το σχέδιο που θέλετε, εκτυπώστε την μεγεθύνοντας την όσο θέλετε!

------------09876543

2.Δεν έχω ραπτομηχανή για να ράψω ...
Δεν χρειάζεστε ραπτομηχανή! Τα ομορφότερα πράγματα γίνονται με τα χέρια! Και δεν χρειάζεται να ξέρετε σταυροβελονιά! Απλή βελονιά πάνω κάτω στο ύφασμα μπορεί και ένα μικρό παιδί να κάνει! Ράψτε το βασικό σχέδιο γύρω γύρω και κολλήστε τις λεπτομέρειες!

-------------09876

3.Που θα βρω τα υφάσματα και όλα τα διακοσμητικά που θα χρειαστώ για την διακόσμηση;
Μια πολλή συχνή ερώτηση που μου κάνετε είναι που θα βρείτε υλικά... στο κέντρο της Αθήνας και στα σοκάκια γύρω από την Ευαγγελίστρια θα βρείτε πάρα πολλά καταστήματα με υφάσματα! Κλωστές, κουμπιά και διακοσμητικά θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ραπτικής... σας συνιστώ τα συνοικιακά μαγαζάκια... θα ανακαλύψετε πολλούς θησαυρούς! Και για τις φίλες που είναι εκτός Αθηνών πλέον τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν site ή σελίδες στο facebook για να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να τα παραλάβετε κυριολεκτικά στην πόρτα σας!

------0987

Μην χάνετε χρόνο... αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη...και δημιουργείστε!!!

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου Il sorriso στο facebook ή στο νέο εργαστήρι μου Κολοκοτρώνη 5 στα Μέγαρα.
Χριστιάνα Δούκα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved