Απίστευτο και όμως αληθινό. Μπάνιο φτιαγμένο από βελγική σοκολάτα!(εικόνες)

Αν σας περισσεύουν 133.000 δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό μπάνιο φτιαγμένο εξολοκλήρου από αγνή βελγική σοκολάτα. 50 κιλά σοκολάτας μετετράπησαν σε νιπτήρα, λεκάνη, μπανιέρα και μπιντέ.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μπάνιο φτιαγμένο από βελγική σοκολάτα!(εικόνες)

Αυτό μεταφράζεται σε 9.400.000 θερμίδες,σε περίπτωση που θα ήθελε κάποιος να καταναλώσει αυτά τα φαγώσιμα είδη υγιεινής. Αλλά αλήθεια θα τα τρώγατε αν τα είχατε; Μάλλον όχι.

--------09υ 2

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι της ή προγραμματίζουν τις διακοπές τους, αναζητώντας στην Google, με λέξεις κλειδιά όπως, «έπιπλα μπάνιου- bathroom suites». Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν κάνουν σωστή αναζήτηση, καθώς αντί να γράψουν «bathroom suites» γράφουν «bathroom sweets» δηλαδή «μπάνια γλυκά»!

Αυτό ήταν ακριβώς που ενέπνευσε τον καλλιτέχνη, Ίαν Μονκ, να δημιουργήσει αυτές τις περίεργες τουαλέτες. Ο Μονκ, δούλεψε αποκλειστικά με διάφορους καλλιτέχνες και σοκολατοποιίες, για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

--------09υ 1

Η μόνη ερώτηση που κάναμε στον εαυτό μας μόλις είδαμε αυτό το περίεργο και γλυκό μπάνιο, είναι αν κάποιος, όντως θα το αγόραζε για να το χρησιμοποιήσει.

Αλήθεια εσείς θα αγοράζατε κάτι τέτοιο; Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved