Ποια πασίγνωστη ηθοποιός θηλάζει το μωρό της και ανέβασε αυτήν την τρυφερή φωτογραφία στο Ινσταγκραμ; (εικόνες)

Η διάσημη μαμά είναι υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός θηλάζει το μωρό της και ανέβασε αυτήν την τρυφερή φωτογραφία στο Ινσταγκραμ; (εικόνες)

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν τέσσερις μήνες έγινε μαμά για δεύτερη φορά και κάθε τόσο μοιράζεται με τους θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητα της. Από πολύ νωρίς τάχθηκε υπέρ του δημόσιου θηλασμού και συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες την ώρα που θηλάζει, ακόμα και όταν είναι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.

Μάλιστα, όταν κάποιοι μίλησαν επικριτικά για αυτή της την ενέργεια, απάντησε μέσα από συνέντευξή της λέγοντας: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν το άκουσα. Είμαστε άνθρωποι και ξαφνικά δε μπορούμε να βλέπουμε μία γυναίκα να θηλάζει; Μου φαίνεται τρελό! Για μένα ο θηλασμός είναι όχι μόνο κάτι πανέμορφο αλλά και αναγκαίο!»

1alyssa3

Αυτή τη φορά, η Αλίσα Μιλάνο με αφορμή μία αντίστοιχη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται τις τρυφερές σκέψεις της για την κόρη της, Ίζομπελ και μας συγκινεί όλους! Πριν λίγες ημέρες ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και σχολίασε: « Με εμπνέει κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη. Θέλω να ξέρει ότι μπορεί να πετύχει ό,τι θέλει στη ζωή της με καλοσύνη και αγάπη στην καρδιά της. Θα προσπαθήσω να είμαι ένα τέτοιο πρότυπο για αυτήν.»

1alyssa

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved