Αυτό το μωρό κρύβει ένα παράξενο μυστικό, που μόλις το μάθετε θα σας σοκάρει

Αυτό το μωρό ονομάζεται Reborner.

Αυτό το μωρό κρύβει ένα παράξενο μυστικό, που μόλις το μάθετε θα σας σοκάρει

Εσείς γνωρίζετε αλήθεια, τι είναι τα μωρά Reborners; Φαίνονται γλυκά και αξιαγάπητα έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον, έτσι δείχνει και η κεντρική φωτογραφία... Αυτά τα μωράκια όμως κρύβουν ένα μυστικό!

Πρόκειται για κούκλες που σχεδιάζονται για να μοιάζουν με ρεαλιστικό τρόπο σε αληθινά μωρά. Ο φωτογράφος Jamie Diamond πέρασε εννέα μήνες μαζί με ανθρώπους που ζουν και συλλέγουν αυτές τις ασυνήθιστες κούκλες. «Ήθελα να καταγράψω τις διαφορές ανάμεσα στο πραγματικό και μη πραγματικό, τον έμψυχο και τον μη έμψυχο κόσμο» και συνέχισε, «Δουλεύοντας με την κοινότητα των Reborn εξερεύνησα την γκρίζα ζώνη ανάμεσα στην πραγματικότητα και σε σχέσεις που χτίζονται πάνω σε άψυχα αντικείμενα, όπως τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και κούκλας»

Οι άνθρωποι που συλλέγουν αυτές τις κούκλες, ζουν κυριολεκτικά μαζί τους. Αγοράζουν ρούχα, τις ντύνουν, βγαίνουν βόλτα μαζί τους, ενώ έχουν ακόμη και παιδικό δωμάτιο. Κάποιοι μάλιστα, έχουν την κούκλα μωρό τους σε διάφορες ηλικίες, δίνοντάς τους έτσι την ψευδαίσθηση ότι μεγαλώνει.

Δείτε τα μωρά κούκλες στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ και αφήστε τα σχόλιά σας εδώ!

koukles san alithina morakia 8
koukles san alithina morakia 5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Χαριτωμένα ή ανατριχιαστικά; Τα μωρά Avatar έχουν τρελάνει το διαδίκτυο (βίντεο)

Απίστευτο: Αυτή η γυναίκα μεγαλώνει τέσσερα ...«κουκλιά»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved