Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα: Όλα όσα δε γνωρίζατε για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα (εικόνες)

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά όμως στην προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και κρατάει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα: Όλα όσα δε γνωρίζατε για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα (εικόνες)

Λένε ότι «πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μία δυναμική γυναίκα«, μία φράση που ταιριάζει απόλυτα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Η Μπέτυ, όπως τη φωνάζει, παρόλο που πολλοί δεν τη γνωρίζουν, είναι ο άνθρωπος που 23 χρόνια τώρα βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η Μπέτυ γεννήθηκε στην Καρδίτσα και σήμερα είναι 40 ετών. Ήδη από την εφηβική της ηλικία είχε έντονες πολιτικές ανησυχίες και από μικρή ασχολήθηκε με τα κοινά. Στα 18 της, πέρασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και σαν ανήσυχο πνεύμα που ήταν, συμμετείχε συχνά σε πορείες και διαδηλώσεις με τους συμφοιτητές της, για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της τότε εποχής.

Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν μαθητές, στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και φυσικά δε φανταζόντουσαν ότι ο νεανικός τους έρωτας θα κατέληγε σε μία σχέση ζωής. Η ακαδημαϊκός και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι 23 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια. Και οι δυο τους δηλώνουν κατά του γάμου, για αυτό το λόγο δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν όμως υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Σήμερα είναι ευτυχισμένοι γονείς δύο αγοριών. Ο 4 ετών Παύλος και ο 2 ετών Ορφέας είναι τα δυο αγόρια που ολοκλήρωσαν την ευτυχία του ζευγαριού και οι δύο γονείς προσπαθούν να τα κρατάνε όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τον Αλέξη Τσίπρα η οικογένειά του, είναι η δύναμή του και πηγή ευτυχίας του. Η σύντροφός του και γυναίκα της ζωής του είναι πάντα εκεί για αυτόν, μία ήρεμη δύναμη στο πλευρό του. Όσοι γνωρίζουν τη Μπέτυ Μπαζιάνα, μιλάνε για μία ήρεμη προσωπικότητα που ζει μία φυσιολογική ζωή και νιώθει άβολα με τη δημοσιότητα. Συχνά ακολουθεί το σύντροφό της στις πολιτικές του υποχρεώσεις, ποτέ όμως δε δίνει στόχο και δε μιλάει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν είναι λίγοι μάλιστα, οι δημοσιογράφοι που την αποκαλούν «Πιστή Πηνελόπη» για την αφοσίωση και τη στήριξη που δείχνει τόσο χρόνια στον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού σε κοινές τους εξόδους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved