Το χάος της μητρότητας μέσα από ένα εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ!

Το να είσαι μαμά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλιστα είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα. Και λέμε δύσκολο καθώς πρέπει να περάσουν από τα χέρια της όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ.

Το χάος της μητρότητας μέσα από ένα εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ!

Να ξυπνήσει το πρωί τα παιδιά, να τους δώσει πρωινό, να τα πάει στο σχολείο, να πάει στη δουλειά, να γυρίσει να πάρει τα παιδιά, να επιστρέψει στο σπίτι, να τα ταΐσει, να τα πάει στις δραστηριότητές τους, να τα πάρει από τις δραστηριότητές τους, να πάει στο σούπερ μάρκετ, να γυρίσει στο σπίτι, να τα διαβάσει, να τα ταΐσει ξανά, να τα κάνει μπάνιο, να τα βάλει για ύπνο, για να σκουπίσει, να σφουγγαρίσει, να μαγειρέψει για την επόμενη μέρα, να βάλει πλυντήριο, να απλώσει, να κάνει μπάνιο αν δεν νιώθει εξαντλημένη, για να ικανοποιήσει και τον άνδρα της... και για να κοιμηθεί επιτέλους ώστε να επαναλάβει τα ίδια την επόμενη ημέρα.

Η φωτογράφος Danielle Guenther λατρεύει να φωτογραφίζει αυτά τα ζευγάρια, αυτούς τους γονείς, αυτές τις μαμάδες, μαζί με τα παιδιά τους, σε στιγμές απόλυτου χάους. «Παρόλο που το να είσαι γονιός είναι απόλυτα χαοτικό, ακόμα κι αυτή του η οπτική είναι απλά υπέροχη», εξηγεί η ίδια σε συνέντευξή της στη «Huffington Post».

Με τη συλλογή της «Best Case Scenario» θέλει να αναδείξει και την αστεία πλευρά του να είσαι γονιός, βοηθώντας έτσι τους γονείς να αποδεχτούν το χάος που δημιουργείται από τους ίδιους και τα παιδιά τους και να το απολαύσουν όσο μπορούν!

Δείτε παρακάτω το μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ. Αλήθεια σε πόσες από αυτές βλέπετε τον εαυτό σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved