Ποια διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι ανεβάζοντας ένα βίντεο με το μωρό της; (βίντεο)

Αυτή η διάσημη μαμά βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο και γλυκό τρόπο να παρουσιάσει το καινούριο της τραγούδι!

Ποια διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι ανεβάζοντας ένα βίντεο με το μωρό της; (βίντεο)

Οι θαυμαστές της πήραν μία γεύση από το καινούριο της τραγούδι με ένα βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο twitter. Δεν ήταν όμως, ένα συνηθισμένο βίντεο, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η έξι μηνών κόρη της, που όπως ήταν φυσικό, έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η νικήτρια του American Idol, Κέλι Κλάρκσον, έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter «Είναι εδώ...και επίσημα για πρώτη φορά το τραγούδι μου Heartbeat Song». Ταυτόχρονα ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της Ρίβερ να κάθεται σε μία καρέκλα στο στούντιο ηχογράφησης και να φοράει τεράστια ακουστικά στο κεφάλι της. Η διάσημη τραγουδίστρια τη ρωτάει «Ρίβερ, τι ακούς;», βγάζει τα ακουστικά από την κόρη της και οι θαυμαστές της μπορούν να ακούσουν το καινούριο τραγούδι της! Η μικρή Ρίβερ, χαμογελάει και κουνάει χέρια και πόδια με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο!

Η Κέλι Κλάρκον και ο σύζυγός της Μπράντον Μπλάκστοκ, παντρεύτηκαν το 2013 και τον περασμένο Ιούνιο γεννήθηκε η κόρη τους Ρίβερ. Η μητρότητα όπως φαίνεται εμπνέει τη διάσημη τραγουδίστρια και στη δουλειά της! Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved