Λέτε αυτό το κοριτσάκι να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου μπαμπά του; (εικόνες)

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα παιδιά διάσημων σταρ ακολουθούν τα βήματά τους στην υποκριτική, στο τραγούδι, ακόμα και στο μόντελινγκ! Είναι άραγε μία τέτοια περίπτωση και το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Λέτε αυτό το κοριτσάκι να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου μπαμπά του; (εικόνες)

Τη μαμά του, οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στη σειρά Grey's Anatomy και πλέον είναι από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ενώ ο μπαμπάς του είναι γνωστός τραγουδιστής και στιχουργός!

Η Κάθριν Χέιγκλ και ο Τζόν Κίλι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παντρεύτηκαν το 2007, δύο χρόνια αργότερα υιοθέτησαν το πρώτο τους παιδί, Νάνσυ Λέι και το 2012 το δεύτερο, Άνταλεϊντ Μαρί Χόουπ!

Σήμερα η μεγάλη κόρη τους, Νάλεϊ, όπως τη φωνάζουν, είναι έξι χρονών και πρωταγωνιστεί συχνά στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram, τόσο ο Τζόν όσο και η Κάθριν! Σε μία πρόσφατη μάλιστα η μικρή Νάλεϊ ποζάρει όλο χαρά παίζοντας τα ντραμς του μπαμπάς της με τέτοια άνεση, που δε θα μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε αν πρόκειται για ένα νέο ταλέντο της μουσικής!

Το σίγουρο προς το παρόν είναι ότι ο Τζον Κίλι και η Κάθριν Χέιγκλ έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και συχνά μοιράζονται οικογενειακές τους στιγμές με τους θαυμαστές τους!

Πρόσφατα ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία της μικρή τους κόρης την ώρα που τρώει πρωϊνό, ενώ δύο εβδομάδες νωρίτερα ευχήθηκε καλή 7η επέτειο στη σύζυγό του με τα πιο συγκινητικά λόγια!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved