Διάσημοι γονείς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! Δείτε πώς το ανακοίνωσαν

Το 2015 πρόκειται να είναι μια πολύ όμορφη χρονιά για αυτή τη διάσημη οικογένεια.

Διάσημοι γονείς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! Δείτε πώς το ανακοίνωσαν

Ο 56χρονος διάσημος ηθοποιός και η 30χρονη σύζυγός του περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Η κατά είκοσι έξι χρόνια, νεότερη γυναίκα του δημοσίευσε μόλις χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, η οικογένεια πήγε έναν περίπατο στην παραλία και με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς γονάτισε κρατώντας την κόρη του στα χέρια και με την μικρή να δείχνει με τα μικροσκοπικά χέρια της την κοιλιά της μαμά της, ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

0202

«Ο ήλιος έχει δύσει για το 2014... το 2015 πρόκειται να είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς περιμένουμε μια άλλη μικρή προσθήκη στην οικογένειά μας! (Tadasana) #yogapostureoftheday», σχολίασε η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα.

Από την πλευρά του ο ευτυχισμένος διάσημος ηθοποιός έγραψε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό, « Το 2015 ισούται με μια μαμά, έναν μπαμπά, την Κάρμεν και ένα quest ειδικό αστέρι»!

Η Χιλάρια, που παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν το 2012, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον εαυτό της να κάνει γιόγκα σε διάφορα μέρη, χρησιμοποιώντας μάλιστα μερικές φορές τη βοήθεια του συζύγου της και της μικρής τους πρώτης κόρης, Κάρμεν .

Ο Άλεκ έχει ακόμη μία κόρη, την 19χρονη Άιρλαντ Μπάλντουιν, από τον πρώτο του γάμο με το διάσημο μοντέλο και την 61 έτους πια, Κιμ Μπάσιντζερ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved