Διάσημη τραγουδίστρια, γέννησε και ανακοίνωσε την γέννηση του μωρού της δείχνοντάς μας τα πρώτα του αποτυπώματα!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της σύζυγος επιτέλους κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Η 33χρονη σταρ γέννησε και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι, παρά μόνο όταν ανακοίνωσε την γέννηση του μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ μία μέρα μετά.

Διάσημη τραγουδίστρια, γέννησε και ανακοίνωσε την γέννηση του μωρού της δείχνοντάς μας τα πρώτα του αποτυπώματα!

Η όμορφη τραγουδίστρια που επιλέγει μόνο όμορφες στιγμές να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό όταν ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αυτή και ο σύζυγός της είχαν επιλέξει την ημέρα της 4ης γαμήλιας επετείου τους για να ανακοινώσουν το χαρμόσυνο γεγονός, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μια υπέροχη φωτογραφία.

Η Αλίσια Κις και ο Swizz Beatz, παντρεύτηκαν στην Κορσική το 2010 με μια εντυπωσιακή τελετή και έχουν μαζί άλλο ένα παιδί, τον 3χρονο Egypt. Κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του μωρού τους, ανακοίνωσαν τόσο τη γέννηση όσο και το φύλο, το όνομα του που είναι Τζένεσις Αλί Ντιν, τα κιλά, την ημέρα γέννησης, την ώρα και τα λοιπά στοιχεία, με ένα έγγραφο του νοσοκομείο που έχει και τα πρώτα αποτυπώματα από τα πατουσάκια του μωρού τους, σχολιάζοντας, «Η χαρά της χαράς είναι η χαρά!!!! Είναι αγόρι. Είμαστε ευγνώμονες!»

00243

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία.

0alicia keys

Να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved