Απίστευτο! Γέννησε σε βαγόνι τρένου με τη βοήθεια δύο αστυνομικών! (εικόνες)

Άφωνοι είχαν μείνει οι επιβάτες τρένου στη Φιλαδέλφια όταν σε μία έγκυο γυναίκα έσπασαν τα νερά και αναγκάστηκε να γεννήσει στο βαγόνι!

Απίστευτο! Γέννησε σε βαγόνι τρένου με τη βοήθεια δύο αστυνομικών! (εικόνες)

Η «νέα» μαμά χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθεί την ημέρα των Χριστουγέννων και βέβαια ούτε που φανταζόταν αυτό που επακολούθησε! Η γυναίκα που είχε ήδη μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, άρχισε να πονάει και τα νερά έσπασαν μέσα στο τρένο! Οι υπόλοιποι επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία που βρισκόταν στο σταθμό και αμέσως δύο αστυνομικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Η γενναία μαμά τα κατάφερε μόνο με τη βοήθεια αυτών των δύο αντρών και ένα υγιέστατο μωράκι γεννήθηκε μετά από λίγη ώρα.

«Ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου», αναφέρει ο Ντάρελ Τζέιμς, ένας από τους δύο αστυνομικούς. Ο συνάδελφός του Ντάνιελ Καμπάν ενθουσιασμένους είπε στους δημοσιογράφους: «Προσευχόμουν να έρθουν οι γιατροί να αναλάβουν! Ήταν ευλογία όλο αυτό, ένα μωρό Χριστουγέννων!»

Η μαμά και το μωρό μεταφέρθηκαν αμέσως με τον τοκετό στο νοσοκομείο. Μόλις δέχτηκαν τη φροντίδα των γιατρών και των νοσοκόμων, οι δύο αστυνομικοί τους επισκέφτηκαν για να βεβαιωθούν ότι μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved