Διάσημη ηθοποιός άφησε γράμμα και κουλουράκια στον Άι Βασίλη και τα έβγαλε φωτογραφία! Ποια είναι; (εικόνες)

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μαγικές και όλοι οι μεγάλοι ξαναγινόμαστε παιδιά! Το ίδιο φαίνεται να έπαθε και η διάσημη ηθοποιός που την παραμονή των Χριστουγέννων άφησε όχι μόνο γράμμα, αλλά και κουλουράκια και ένα ποτήρι γάλα στον Άι Βασίλη!

Διάσημη ηθοποιός άφησε γράμμα και κουλουράκια στον Άι Βασίλη και τα έβγαλε φωτογραφία! Ποια είναι; (εικόνες)

Η γνωστή σταρ πριν δυόμιση χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όπως δείχνει αρκετά συχνά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, του έχει τρελή αδυναμία! Όχι άδικα βέβαια, καθώς είναι από τα πιο όμορφα μωρά του Χόλιγουντ που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις! Αυτή τη φορά η διάσημη μαμά για χάρη του γιου της, έγραψε γράμμα στον Άι Βασίλη και άφησε ένα ποτήρι γάλα και ένα πιάτο κουλουράκια στην κουζίνα, όπως απαιτεί η χριστουγεννιάτικη παράδοση!

Ο λόγος για την ηθοποιό και μαμά Χίλαρι Νταφ! Η σταρ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από την κουζίνα της όπου φαίνεται το γράμμα που έγραψε με τον γιο της κι δίπλα τα κουλουράκια και το γάλα! Μαμά και γιός περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Χίλαρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του Λουκ. Ο μικρός είναι αξιολάτρευτος και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved