Δείτε νεογέννητα μωράκια στην εμβρυική τους στάση! (εικόνες)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι γονείς αναρωτιούνται, μόλις κρατήσουν τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους, το πώς καταφέρνει ένα μωρό, να βολεύεται μέσα στην κοιλιά της μαμά του.

Δείτε νεογέννητα μωράκια στην εμβρυική τους στάση! (εικόνες)

«Πώς χώραγε εκεί μέσα;», «Πώς καθόταν;», «Βολευόταν;», είναι λίγες από τις ερωτήσεις που λίγο πολύ όλοι οι γονείς κάνουμε. Η επαγγελματίας φωτογράφος από την Ολλανδία, Μέρι Φέρμοντ, δίνει την απάντησή της μέσα από τις φωτογραφίες της.

19254190 ytikijk yilk.limghandler

Πώς; Απαθανατίζει τα μωράκια ακριβώς στη στάση που είχαν όταν βρισκόντουσαν μέσα στη μήτρα, πάντα κάτω από τις αυστηρές οδηγίες της εκάστοτε μαίας. Η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα «fermont fotografie» εξηγεί «Τα μωρά είναι τελείως χαλαρά σε αυτήν τη στάση. Νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά, γιατί έχουν συνηθίσει να κάθονται έτσι. Είναι κάτι το φυσιολογικό για αυτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις πώς να τα κρατήσεις. Για τους περισσότερους γονείς είναι δύσκολο να φανταστούν πώς ήταν το μωράκι τους τυλιγμένο μέσα στην κοιλιά κατά την εγκυμοσύνη. Είναι μια απορία που την εκφράζουν συχνά στις μαίες τους, οι οποίες με χαρά τούς τη λύνουν... και τότε ακριβώς εμφανίζομαι εγώ, για να απαθανατίσω τη μοναδική στιγμή!».

19254192 yufkjmyukmu.limghandler

Δείτε αυτές τις μοναδικές φωτογραφίες από μωρά σε εμβρυική στάση, έξω από την κοιλιά της μανούλας τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved