Despoina’s little stories: «Κάνε κι εσύ πραγματικότητα ένα παιδικό όνειρο. Κοστίζει μόνο 15 ευρώ!»

Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκα στο Mall στο Μαρούσι όπου είχα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω μία παιδική ευχή! Με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο είχε στηθεί στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου όπου πλήθος κόσμου έφτασε με γεμάτα χέρια!

Despoina’s little stories: «Κάνε κι εσύ πραγματικότητα ένα παιδικό όνειρο. Κοστίζει μόνο 15 ευρώ!»

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν στολισμένο με ευχοστολίδια που φτιάχτηκαν από παιδιά των Παιδικών χωριών SOS και του Χαμόγελου του παιδιού. Το κάθε παιδάκι, ζητούσε μέσα από το ευχοστολίδι που είχε ζωγραφίσει ένα μικρό δωράκι από τον Άγιο Βασίλη!

Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις απλές παιδικές ευχές που όμως μπορούν να χαρίσουν τόση μεγάλη ευτυχία... Ένα μικροσκόπιο, μία φόρμα, έναν κατασκευαστή παιδικών κοσμημάτων, μία μπλούζα με στάμπα. Δωράκια που δεν ξεπερνούν τα 15 ευρώ, που όμως δίνει ευτυχία σε παιδιά.

Σκεφτείτε το λίγο ρεαλιστικά. Τα δικά σας παιδιά θα πάρουν φέτος δώρο από τον Άγιο Βασίλη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Αυτά τα παιδιά άραγε από ποιον θα έπαιρναν; Αυτός είναι ο λόγος που πάντα θα επιμένω να λέω, ότι οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε, να αγαπάμε, να φροντίζουμε και να αγκαλιάζουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται. Δώστε ό,τι μπορείτε και θα δείτε ότι θα σας επιστρέψει διπλό! Πάντα η καλή ενέργεια επιστρέφει σε αυτόν που τη χαρίζει απλόχερα! Ένα μικρό δωράκι θα σας κάνει να αισθανθείτε τόσο όμορφα μετά!

Μαθαίνω ότι η εκδήλωση πάει πολύ καλά! Προλαβαίνετε κι εσείς να κάνετε μία καλή πράξη φέτος τα Χριστούγεννα!

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved