Ποιο κοριτσάκι φοράει τα ρούχα της πασίγνωστης μαμάς του; (εικόνα)

Τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά πολλές φορές παίρνουν τα παπούτσια, τα καλλυντικά και τα ρούχα των μαμάδων τους! Αυτό φαίνεται να έκανε και η μόλις ενός έτους κόρη της πασίγνωστης σελέμπριτι.

Ποιο κοριτσάκι φοράει τα ρούχα της πασίγνωστης μαμάς του; (εικόνα)

Η διάσημη μαμά είχε κάνει κυριολεκτικά τη ντουλάπα της άνω κάτω προκειμένου να βρει τι θα φορέσει! Την ώρα που δοκίμαζε ρούχα και έβγαζε σέλφι μπροστά από τον καθρέφτη, δεν είχε παρατηρήσει ότι η ενός χρόνου κόρη της, έπαιζε και δοκίμαζε τα πανάκριβα ρούχα της! Λίγο αργότερα, η σελέμπριτι ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram και ασφαλώς η αξιολάτρευτη μικρή έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για τη Νόρθ Γουέστ, την κόρη της Κιμ Καρντάσιαν. Η μικρή Νόρθ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, παίζει ατάραχη, χωρίς να την ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω της! Έχει πάρει ένα παντελόνι της μαμάς της και το έχει τυλίξει γύρω από το λαιμό της, προσποιούμενη ότι φοράει κασκόλ! Αν όντως ένα από τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Κιμ Καρντάσιαν και του Κανιέ Γουέστ στην κόρη τους, είναι μία τιάρα αξίας περίπου 100.000 δολαρίων όπως λέγεται, τότε σίγουρα η μικρή Νόρθ θα έχει κάτι να τη συνδυάσει!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved