Απίστευτο! 10χρονο αγόρι μάκρυνε τα μαλλιά του για να τα δώσει σε συμμαθητή του που πάσχει από λευχαιμία! (εικόνα)

Ο Ντακότα Μακνίλ, ένα 10χρονο αγόρι, μας συγκίνησε όλους, δίνοντάς μας ένα μάθημα αγάπης και ανθρωπιάς! Έχουμε ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που ξυρίζουν τα μαλλιά τους ως ένδειξη συμπαράστασης στα αγαπημένα τους πρόσωπα που είναι άρρωστα και υπόκεινται σας βαριές θεραπείες. Ο Ντακότα Μακνίλ έκανε ακριβώς το αντίθετο!

Απίστευτο! 10χρονο αγόρι μάκρυνε τα μαλλιά του για να τα δώσει σε συμμαθητή του που πάσχει από λευχαιμία! (εικόνα)

Και όμως, είναι απίστευτο το μεγαλείο ψυχής αυτού του μικρού αγοριού. Όταν έμαθε ότι ο συμμαθητής του, Κίκι Γκίτς, είχε λευχαιμία, πήρε τη συγκινητική απόφαση να μακρύνει τα μαλλιά του. Εμπνευσμένος από τη μάχη του φίλου του, το 10χρονο αγόρι δεν κουρεύτηκε για ενάμιση χρόνο, μέχρι που τα μαλλιά του έφτασαν λίγο πιο κάτω από τον ώμο του. Ο Ντακότα ήθελε να δωρίσει τα μαλλιά του στον Κίκι μέσω του Locks of Love, έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που παρέχει περούκες σε όσους έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τα φάρμακα και τις θεραπείες.

Η στιγμή αυτή έφτασε την περασμένη Πέμπτη! Μαθητές, γονείς και καθηγητές μαζεύτηκαν στο γυμναστήριο του σχολείου, ώστε να είναι όλοι παρόντες όταν ο Ντακότα θα κουρεύονταν. Μόλις κόπηκε η πρώτη τούφα, όλοι χειροκροτούσαν και το μικρό αγόρι κατάφερε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης σε μικρούς και μεγάλους.

«Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι ένα 10χρονό αγόρι θα έκανε αυτό το πράγμα για τον Κίκι. Ήταν πολύ συγκινητικό. Έχει μία τεράστια καρδιά και πρέπει να είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για να το κάνει αυτό» είπε ο Μάρκ Γκιτς, πατέρας του Κίκι.

Αυτή η κίνηση του μικρού Ντακότα δεν ήταν η μόνη πράξη αγάπης και ανθρωπιάς προς τον συμμαθητή του. Όλο τον προηγούμενο χρόνο μάζευε χρήματα για να βοηθήσει όσο μπορεί την οικογένεια του Γκίτς.

Η ιστορία του μικρού Ντακότα κάνει το γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει τους πάντες. Η δύναμη της καρδιάς είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να κάνει θαύματα! Πιστέψτε το!

Δείτε τη φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved