Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά! Ποια είναι; (εικόνες)

Η γνωστή σταρ υποδέχθηκε χθες τη δεύτερη κόρη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Αυτή και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν τη γέννηση του μωρού τους στο twitter και μοιράστηκαν τα νέα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά! Ποια είναι; (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός, αν και πολυάσχολη γυρίζοντας ταινίες και σειρές, είναι από τις γυναίκες που θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη 20 μηνών που όπως έχει πει η γνωστή σταρ, ανυπομονούσε να γεννηθεί η αδερφή της και το έδειχνε! Αν και δεν ήταν καν δύο χρονών, της άρεσε να ακουμπάει και να χαϊδεύει την κοιλία της μαμάς της και να της προσφέρει νερό και φαγητό!

Ο λόγος για την Κρίστεν Μπέλ, που χθες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η Κρίστεν και ο σύζυγός της Νταξ Σέπερντ, έχουν έναν ακόμα λόγο να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, καθώς θα έχουν μαζί τους το νέο μέλος της οικογένειάς, την Ντέλτα Μπελ Σέπερνετ! Το ζευγάρι μοιράστηκε χθες τα νέα μέσω twitter. «Η Ντέλτα Μπελ Σέπερντ είναι εδώ! Μπορεί να μην μοιάζει σε εμένα ή στην Κρίστεν αλλά όπως και να έχει θα την κρατήσουμε!» ανέβασε ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού. Η Κρίστεν αν και μόλις είχε γεννήσει, δεν παρέλειψε να απαντήσει στο σύζυγό της: «Τα οιστρογόνα τώρα χτύπησαν την κριτική λειτουργία! Καλή τύχη Ντάξ και καλώς ήρθες στον κόσμο Ντέλτα Μπελ Σέπερντ!»

Δείτε φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved