Despoina's little stories: Αυτά τα Χριστούγεννα, μοίρασε τη χαρά!

Ο γκρίζος ουρανός και το ψιλόβροχο δε στάθηκαν εμπόδιο. Άλλωστε ποιος μπορεί να χάσει την ευκαιρία να γίνει για λίγο και πάλι παιδί;

Despoina's little stories: Αυτά τα Χριστούγεννα, μοίρασε τη χαρά!

Δε χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι το Ροβανιέμι. Τα τελευταία χρόνια το σπίτι του Άγιου Βασίλη ήρθε ακόμη πιο κοντά μας. Για την ακρίβεια, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Έτσι λοιπόν, πήγα να τον δω κι εγώ από κοντά! Από την είσοδο κιόλας του Christmas Factory, καταλαβαίνεις ότι κάτι πολύ όμορφο και γιορτινό πλησιάζει. Τα ξωτικά σε υποδέχονται μαζί με τις λαχταριστές μυρωδιές από τα γλυκά που φτιάχνουν οι φίλοι τους. Στο κεντρικό σημείο του χώρου, το πολύχρωμο καρουσέλ χωρίζει τον χώρο σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να τραγουδήσουν, να κάνουν παγοδρομίες, να κάνουν βόλτες στο μικρό χωριουδάκι με τραίνο. Όμως το μάτι όλων, πάει κατευθείαν στο σπίτι του Πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων! Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, ο Άγιος Βασίλης, περιμένει τους επισκέπτες του Christmas Factory στο Santa's House της Coca-Cola, για να φωτογραφηθούν μαζί του, να του δώσουν από κοντά το γράμμα με τα δώρα που θέλουν να πάρουν φέτος και να γράψουν μια ευχή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα την οποία μπορούν να ταχυδρομήσουν μέσω της μαγικής θυρίδας που βρίσκεται στο χώρο!

Εκεί πραγματικά θα δείτε το παιδί σας να ενθουσιάζεται. Θα δει από κοντά επιτέλους τον Άγιο Βασίλη! Το όνειρό του θα γίνει αληθινό! Μην του το χαλάσετε! Είναι ωραίο τα παιδιά να πιστεύουν στα παραμύθια!

Αν δεν πιστέψουμε στο θαύμα, δε θα μας συμβεί ποτέ! Αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράστε τη χαρά!

Καλή σας ημέρα!
Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved