Τι αποκάλυψε ο Άστον Κούτσερ για την ανατροφή της κόρης του; (φωτογραφίες)

Ο Άστον Κούτσερ και η αρραβωνιαστικιά του, Μίλα Κούνις, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια τα τελευταία δύο χρόνια! Χωρίς να το καταλάβουμε, έγιναν ζευγάρι και μετά από λίγο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η κόρη του ζευγαριού είναι σήμερα δύο μηνών και οι δύο ηθοποιοί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Τι αποκάλυψε ο Άστον Κούτσερ για την ανατροφή της κόρης του; (φωτογραφίες)

Πρόσφατα ο Άστον Κούτσερ βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις και μίλησε για την καινούρια τους ζωή. Ο Κούτσερ, αποκάλυψε ότι τόσο αυτός, όσο και η Μίλα θέλουν να ζήσουν κάθε λεπτό της ανατροφής της κόρης τους. Μπορεί να είναι και οι δύο πολυάσχολοι και να έχουν επιτυχημένες καριέρες, αλλά σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια του Χόλυγουντ, θέλουν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ανατροφή της κόρης τους χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κάποια νταντά!

«Απλώς θέλουμε να γνωρίσουμε την κόρη μας. Θέλουμε να είμαστε οι γονείς που ξέρουν τι να κάνουν όταν το μωρό τους κλαίει και πως θα σταματήσει. Θέλουμε να γνωρίζουμε κάθε μορφασμό που κάνει και να έχουμε συναισθηματική επαφή μαζί της. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που θα είναι δίπλα της», ανέφερε ο διάσημος μπαμπάς.

Η Μίλα Κούνις βρέθηκε και εκείνη πριν λίγο διάστημα στο The Late Late Show και μίλησε πρώτη φορά για την εμπειρία της μητρότητας. «Επιτέλους μπόρεσα να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να πάω σπίτι. Πέρασα όλη την δεκαετία των είκοσι μου, ταξιδεύοντας. Ακούγεται τρελό, αλλά όντως από τα είκοσι μου ταξιδεύω και ήταν μοναδική εμπειρία αλλά δεν είχα ένα σπίτι. Όταν έμεινα έγκυος και αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά ,το μόνο που ήθελα ήταν να ξυπνάω στο ίδιο κρεβάτι κάθε πρωί, μία ρουτίνα, ένα σπίτι και είναι υπέροχο!» εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός, τονίζοντας ότι θεωρεί ευλογία το ότι μπορεί να κάθεται σπίτι με το παιδί της, τη στιγμή που οι περισσότερες μαμάδες πρέπει να δουλεύουν για να συντηρήσουν την οικογένειά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved