Έτσι αντέδρασε μια 20χρονη που έπεσε θύμα bullying από συμμαθητή της και τώρα της ζήτησε ραντεβού!

Πολλές απίστευτες ιστορίες έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Μία Μαμά
Έτσι αντέδρασε μια 20χρονη που έπεσε θύμα bullying από συμμαθητή της και τώρα της ζήτησε ραντεβού!

Μερικές από αυτές μάλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Όπως η παρακάτω με πρωταγωνίστρια την 20χρονη Λουίζα Μάνινγκ. Η κοπέλα που θα δείτε στη φωτογραφία δεν είχε περάσει καλή εφηβεία, καθώς ήταν με αρκετά κιλά παραπάνω και με πρόσωπο που δε θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο που έχει τώρα. Όταν ήταν 12 ετών είχε πέσει θύμα bullying από έναν συμμαθητή της λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχε. Από τότε όμως μέχρι σήμερα το καστανό κορίτσι μεταμορφώθηκε σε μία πολύ όμορφη γυναίκα κάνοντας γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της.

Πριν από λίγες ημέρες όμως δέχθηκε μία έκπληξη από ένα αγόρι το οποίο ήταν μεταξύ εκείνων που την κορόιδευαν στο σχολείο. Της ζήτησε να την συνοδεύσει στο χορό της σχολής της. Τι έκανε εκείνη; Πήγε νωρίτερα στο εστιατόριο που είχαν κανονίσει να βρεθούν και άφησε ένα γράμμα με τη φωτογραφία της όπως ήταν στην ηλικία των 12 ετών.

«Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να βρεθώ μαζί σου απόψε.
Θυμάσαι πριν από χρόνια που είχα παραπάνω κιλά και έκανες πλάκα με το βάρος μου; Όχι; Εγώ το θυμάμαι – Πέρασα τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής μου τρώγοντας λιγότερο από ένα μήλο την ημέρα!
Θυμάσαι που με κορόιδευες για τα φρύδια μου; Για τα πόδια μου που σε αηδίαζαν; Θυμάσαι που κάθε μέρα για 3 χρόνια εσύ και οι φίλοι σου με κοροϊδεύατε; Μάλλον όχι, αλλιώς δεν θα είχες παρατηρήσει πόσο άλλαξα μετά από 8 χρόνια και με θεώρησες αρκετά καλή για να με π@δ@ξεις, γι' αυτό τώρα μου φέρεσαι σαν άνθρωπος!

Σκέφτηκα λοιπόν να σου στείλω αυτό σαν υπενθύμιση: την επόμενη φορά που θα με σκεφτείς, να σκέφτεσαι το κορίτσι σε αυτή την φωτογραφία! Γιατί αυτό το κορίτσι είναι που μόλις σε έστησε στο ραντεβού!
Luisa»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved