Φήμες ή αλήθεια; Γνωστή ηθοποιός υιοθέτησε 12χρονο κοριτσάκι! (εικόνες)

Αρκετές γυναίκες σε όλον τον κόσμο έχουν σκεφτεί να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Φήμες ή αλήθεια; Γνωστή ηθοποιός υιοθέτησε 12χρονο κοριτσάκι! (εικόνες)

Είτε εκείνες έχουν κάνει ήδη δικά τους παιδιά είτε δεν μπορούν να κάνουν και στρέφονται σε αυτήν την επιλογή. Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς. Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει υιοθετήσει ένα 12χρονο κοριτσάκι. Μην ξεχνάμε ότι ειδικά στο εξωτερικό πολλές διάσημες, ανάμεσά τους η Αντζελίνα Τζολί κι η Σαρλίζ Θέρον, έχουν υιοθετήσει παιδάκια, ανεξαρτήτως από τη δική τους οικογένεια.

Τι συμβαίνει όμως με την πασίγνωστη ηθοποιό; Έχει υιοθετήσει; Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκφράσει την επιθυμία της να προβεί σε μία τέτοια κίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, η 35χρονη ηθοποιός έγινε η μητέρα του κοριτσιού τον περασμένο Οκτώβρη.

Τι απαντά όμως ο μάνατζέρ της Rosario Dawson; «Είναι μία επιθυμία της, καθώς εκείνη είχε ''υιοθετηθεί'' κατά κάποιο τρόπο από τον πατριό της, όταν ο βιολογικός της πατέρας τις εγκατέλειψε με την μητέρα της (εκείνη μάλιστα ήταν 1 ενός)». Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η ίδια η ηθοποιός θα προβεί σε κάποιες δηλώσεις για αυτό το θέμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved