Η εκδήλωση της STOKKE τα είχε όλα… και εμείς ήμασταν εκεί!

Η STOKKE, η εταιρία με τα αγαπημένα μας καροτσάκια και τους πολύ όμορφους και ασφαλείς μάρσιππους, αποφάσισε να συγκεντρώσει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου όλες τις μανούλες το απόγευμα στον ξεχωριστό και cosy χώρο του Blank Urban Space στο Γκάζι και να κάνει αυτό ακριβώς που τους λείπει... pampering!

Η εκδήλωση της STOKKE τα είχε όλα… και εμείς ήμασταν εκεί!
4e4ghbf

Οι γλυκιές μανούλες έλαβαν περιποίηση στα μαλλιά τους και ένα άκρως χαλαρωτικό μασάζ και είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και να ανταλλάξουν απόψεις με άλλες μαμάδες. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα δύο νέα καροτσάκια STOKKE με ανανεωμένο σχεδιασμό, ρυθμιζόμενο τιμόνι, ενδιάμεση θέση ανάκλισης για ξεκούραση και ελαστικές ρόδες με γέμιση αφρώδους υλικού που εμάς μας ξετρέλαναν, καθώς και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής STOKKE.

t5e5t

Στην εκδήλωση της STOKKE συναντήσαμε τη δική μας Δέσποινα Καμπούρη, καθώς και τη για δεύτερη φορά μανούλα, Σίσσυ Χρηστίδου που ήρθαν να δουν κι εκείνες από κοντά τα αγαπημένα τους STOKKE.

r5ty

Αυτό που μας έμεινε σε εμάς; Το μπιμπερό με χυμό φρούτων εποχής που έκανε τη διαφορά, ο απολαυτικός μπουφές και τα όμορφα και χαλαρά χρώματα των προϊόντων Stokke.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved