Κοντεύει να γεννήσει και κάνει ό,τι μπορεί να κρύψει την κοιλίτσα της! (εικόνες)

Πολλές γυναίκες, στο χώρο της σόου μπιζ, αν και έχουν αποκαλύψει την εγκυμοσύνη τους, δεν επιθυμούν οι παπαράτσι να τις τραβήξουν φωτογραφίες.

Κοντεύει να γεννήσει και κάνει ό,τι μπορεί να κρύψει την κοιλίτσα της! (εικόνες)

Η καθεμία έχει το λόγο της. Η εικονιζόμενη, αν έχει αποκαλύψει από τους πρώτους μήνες το χαρμόσυνο γεγονός, κάθε φορά που συναντά παπαράτσι, κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με ό,τι τρόπο μπορεί.

Πριν από λίγες ημέρες οι φωτογράφοι την τσάκωσαν την ώρα που πήγαινε βόλτα με μία φίλη της, κι εκείνη έβαλε το παλτό μπροστά από την κοιλιά. Τώρα έκανε κάτι ανάλογο. Φόρεσε ένα φαρδύ και μακρύ παλτό και μόλις τους πήρε είδηση, κάλυψε όλο της το κορμί με αυτό. Η 37χρονη ηθοποιός διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι απαθανατίστηκε από τους φωτορεπόρτερ την Τρίτη το απόγευμα, μαζί με τον οδηγό της.

Η Λιβ Τάιλερ, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, ωστόσο δε θέλει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τραβηγμένες από παπαράτσι. Τουλάχιστον αυτό μας δίνει να καταλάβουμε, μιας και κάθε φορά που βλέπει τα φλας, καλύπτει την κοιλίτσα της. Τώρα, για ποιο λόγο το κάνει; Δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πριν από λίγες ημέρες, η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία της που αποκάλυπτε τη γυμνή κοιλίτσα της!

Δείτε μερικές φωτογραφίες της από την πρόσφατη έξοδό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved