Η Έυα Μέντες μιλά για πρώτη φορά, μετά την γέννηση της κόρης της!

Η 40χρονη ηθοποιός, πάντα κρατούσε τις προσωπικές της στιγμές, για εκείνη και τον σύντροφό της και ποτέ δεν έκανε καμία συζήτηση.

Η Έυα Μέντες μιλά για πρώτη φορά, μετά την γέννηση της κόρης της!

Ακόμη και η εγκυμοσύνη της όταν μαθεύτηκε έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έμενε έγκυος, καθώς στις περισσότερες δηλώσεις της όταν την ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, απαντούσε ότι δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά της, κάτι που φυσικά διαψεύστηκε μετά από μερικούς μήνες.

Αν και δεν μιλούσε ωστόσο ούτε για την εγκυμοσύνη της ούτε και για την σχέση της, μετά την γέννηση της κόρης της, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την μητρότητα και για το πώς την βιώνει όλον αυτό τον καιρό. «Είμαι απολύτως εξουθενωμένη!», δήλωσε στο διαδικτυακό περιοδικό Violet Grey's!

Η πρώτη της φωτογράφιση μετά την γέννηση της κόρης της

23819E5A00000578-2849582-image-5 1416957797071

«Πίστευα ότι οι άγριες νύχτες και το ξενύχτι είχαν τελειώσει, αλλά αυτές είναι από τις πιο τρελές νύχτες που έχω ζήσει ποτέ!», είπε η Έυα Μέντες και παραδέχτηκε ότι ήταν μια συνειδητή απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

«Ο Ράιαν και εγώ, θέλαμε να της εξασφαλίσουμε μια ιδιωτική ζωή και η εγκυμοσύνη ήταν η πρώτη ευκαιρία μας για να το κάνουμε. Είναι μια προσωπική στιγμή τόσο για ένα μωρό όσο και για μια νέα μαμά!».

«Ανακάλυψα ότι τα ΜΜΕ, όταν μαθαίνουν για μια είδηση εγκυμοσύνης, γίνονται πιεστικά και αγχωτικά. Για αυτό και αποφάσισα να απέχω από όλα!» Μάλιστα η διάσημη μαμά είπε ότι δεν θα κάνει αυτό που κάνουν άλλες διάσημες μαμάδες. Δηλαδή δεν θα προσλάβει νταντά για το παιδί της, θέλει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς βοήθεια.

Επίσης η Εύα Μέντες, αποκάλυψε ότι όπως και οι άλλες μαμάδες έτσι και εκείνη, μπαίνει σε forum με μαμάδες στο διαδίκτυο και μοιράζεται τις ανησυχίες της. «Διαβάζω τα σχόλια των άλλων μαμάδων και διαπιστώνω ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό. Ότι συμβαίνει σε έμενα, συμβαίνει και σε πολλές άλλες μανούλες!».

Τέλος η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που ονόμασαν την κόρη τους, μαζί με τον Ράιαν Γκόσλιγκ, Εσμεράλντα. «Τόσο σε εμένα όσο και στον Ράιαν, αρέσει η ηρωίδα από τη νουβέλα του Βίκτωρ Ουγκώ, "Η Παναγία των Παρισίων" και πιστεύουμε πώς είναι ένα πολύ γλυκό όνομα!» εξήγησε και συνέχισε, «Αμάντα, ήταν το όνομα της γιαγιάς μου, που στα Ισπανικά σημαίνει, "αγαπημένη"!

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες από το ζευγάρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved