Μαμά δημιουργεί τα ωραιότερα κοστούμια Disney, για την κόρη της! (εικόνες)

Όταν ήμασταν παιδιά, φορούσαμε τις στολές μας μόνο τις απόκριες. Η μικρή Λέιν όμως, το έχει αλλάξει αυτό καθώς κάθε μέρα ντύνεται με διαφορετικά κοστούμια.

Μαμά δημιουργεί τα ωραιότερα κοστούμια Disney, για την κόρη της! (εικόνες)

Αυτό συμβαίνει γιατί η μαμά της Τζένιφερ, δημιουργεί τα πιο καταπληκτικά κοστούμια για την Λέιν, εμπνευσμένα από τις ταινίες της Disney, που τα φορά όλα στις εβδομαδιαίες επισκέψεις που κάνει με την οικογένειά της στο πάρκο της Walt Disney.

546346534

Η μαμά της μάλιστα, δημιούργησε και λογαριασμό στο Instagram, για να ανεβάζει τις φωτογραφίες της μικρής της. Η μικρή λατρεύει να ντύνεται με αυτές τις στολές και αγαπά πάρα πολύ να βγαίνει φωτογραφία με τους αντίστοιχους ήρωες κάθε φορά στο πάρκο. Όταν ντύνεται μικρή Χιονάτη, ποζάρει δίπλα από την ίδια την Χιονάτη, ενώ όταν ντύνεται Άννα, ποζάρει δίπλα από την Έλσα από την ταινία «Ψυχρά και ανάποδα!»

735634

Όλοι οι χαρακτήρες στο πάρκο της Disney, γνωρίζουν τη μικρή Λέιν και χαίρονται πολύ όταν τους επισκέπτεται. Μάλιστα ανυπομονούν να τη δουν κάθε φορά για να δουν με τι κοστούμι θα εμφανιστεί. Η Τζένιφερ έχει φτιάξει πάνω από 25 διαφορετικά κοστούμια για την κόρη της και ακόμη συνεχίζει.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις εμφανίσεις της μικρής Λέιν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved