Ο Τζέιμι Όλιβερ, έχει έναν αρκετά σκληρό τρόπο για να τιμωρεί τα παιδιά του!

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ, αποκάλυψε ότι όταν τα παιδιά του παρεκτρέπονται, χρησιμοποιεί έναν ανορθόδοξο τρόπο για να τα «επαναφέρει»!

Ο Τζέιμι Όλιβερ, έχει έναν αρκετά σκληρό τρόπο για να τιμωρεί τα παιδιά του!

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών εξήγησε, «Το ξύλο δεν είναι τακτική για να τιμωρήσει κάποιος ένα παιδί και δεν επιτρέπεται οι γονείς να το κάνουν πόσο μάλλον αν κάποιος είναι σεφ και διάσημος σαν εμένα (φανταστείτε τι θα γράψουν οι εφημερίδες)!Έτσι, έπρεπε να βρω έναν τρόπο για να μπορώ να τα τιμωρώ όταν πρέπει!».

10616907 845600012126532 392266261 n

Παραδέχτηκε λοιπόν ότι τιμώρησε την μικρή του 12χρονη κόρη Poppy και την έκανε να φάει ένα απίστευτα καυτερό σκωτσέζικο τσίλι.

Ο 39χρονος σεφ είπε, «Η Poppy, ήταν πολύ αγενής μαζί μου και έτσι ώθησε την τύχη της. Πέντε λεπτά αργότερα αφότου είχε κάνει την αταξία της, σκέφτηκε ότι είχα ξεχάσει το γεγονός και ότι δεν θα υπήρχε κάποια τιμωρία. Έτσι με ρώτησε αν μπορεί να φάει ένα μήλο. Της έκοψα το μήλο σε πολλά κομμάτια και της έβαλα επάνω καυτερό τσίλι. Έτρεξε στη μαμά της και είπε, "Αυτό είναι καυτερό μαμά, με καίει πολύ". Ήμουν στη γωνία και γέλαγα. Η γυναίκα μου, μου είπε, "Μην κάνεις ποτέ ξανά, κάτι τέτοιο στο παιδί". Σίγουρα το καυτερό δεν ήταν λύση αλλά ούτε το ξύλο θα ήταν λύση στην προκειμένη περίπτωση!».

234346t4y6trhgb

Εμάς πάντως η τακτική του μας θύμισε την ελληνική φράση που μας έλεγαν οι γονείς μας όταν ήμασταν παιδιά «Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα!».

Δείτε περισσότερες εικόνες από τον Τζέιμι και την όμορφη οικογένειά του, στην παρακάτω gallery!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved